A legdögösebb Harley biztos, hogy magyar

sapka művek harley custom king
Vágólapra másolva!
Ismét versenyben Magyarország leghíresebb motorépítője: Sapka egy Harley-Davidsont alakított át, hogy harcba szálljon a Custom King címért.
Vágólapra másolva!

A 2007-es európai-bajnoki címmel és az amerikai világversenyen elért ötödik helyezésével a Sapka Művek a legsikeresebb hazai vállalkozás az épített motorok világában. A Battle of the Kings 2016-os, közép-kelet európai fordulóján 13 ország csap össze – a gépekre április 18-ig lehet szavazni.

Az eredeti és az épített Forrás: Origo

Idén egy sportos, vagány, sötét kéthengeressel indulnak, amelynek alapja a Sportster Iron 883, amely nyers, koromfekete és csupasz. Az inspirációt egy igazi klasszikus, a Willie G. Davidson által, a 70-es években épített XLCR adta, amely abban az időben nemcsak csúcsmodell volt, de az amerikai cég legsportosabbja is.

LED világít elöl is Forrás: Origo

Az átépítés során 85%-ban gyári alkatrészekat használtak fel: a motor formája kecses, de fickós, arányos, áramvonalas, néhol aszimmetrikus, ami miatt egyszerre harmonikus és egyedi.

Lejebb került a gyári kormány Forrás: Origo

A lakkfekete fényezés, az egyedi, hangsúlyos fej- és faridom, és custom kipufogó együttese sokat dob az alapon. A szíjhatást láncra cserélték a tradicionális megjelenés jegyében és az egészet megfejelték első és hátsó LED fényszórók beépítésével.

Szíj helyett láncot tettej fel Forrás: Origo

A Sportster pont annyira van csak leültetve, hogy az éles kanyarokban, szerpentinen is szabadon dönthető maradjon. Aki élőben is megnézné, március 18-20-ig a Budapest Motor Show-n megteheti.