1,6 millió kilométert tett a Toyotába, kapott egy gyári újat

Toyota Tundra 1 millió km
Vágólapra másolva!
Sokan állítják, hogy a mai modern autók már nem olyan strapabírók, mint régebbi társaik. Lehet, hogy ez részben igaz, de a Föld-Hold távolságot több mint ötször megtevő pickup rácáfolt erre az állításra.
Vágólapra másolva!
Forrás: Toyota

2007-ben készült a Toyota Tundra pickup, amelyet a tulajdonosa, Victor Sheppard elsősorban munkába járásra használt. Eközben évente átlagosan 200 ezer kilométert tett bele, és mikor elérte az egymillió mérföldet (1,6 millió kilométert), a Toyota egy vadonatúj Tundra modellel ajándékozta meg. Az óriási futásteljesítmény ellenére a motor, a váltó és a fényezés még a gyári, bár utóbbinál sokat segíthetett az orr-részre szerelt ronda, kőfelverődés elleni védőborítás.

Forrás: Toyota

Az eltelt közel kilenc év alatt 117 alkalommal látogatott a márkaszervizbe az időszakos karbantartások és olajcsere miatt. Sheppard nyilatkozata szerint még mindig remek állapotban van a jármű, kívül csupán néhány karcolás jelzi az idő múlását, de még a kárpitozás is átvészelte a rengeteg kilométert. A Toyota természetesen nem zúzza be a lecserélt példányt, hanem reklámhordozónak használja, aztán szétszerelik, hogy kielemezzék az alkatrészek kopását.