Soha nem látott felirat az autópályán a magyarok miatt

magyar osztrák
Vágólapra másolva!
Kedd este az autópálya-kezelő munkatársai is nézték a magyar–osztrák meccset, aztán örömükben Hegyeshalom közelében, a magyar oldalon ki is írták a változtatható képű táblára az eredményt.
Vágólapra másolva!

A képet egy kamionos Facebook-csoportban osztották meg. Az Indexnek ezt írta a közútkezelő a tájékoztatásról: "A Magyar Közút Nonprofit Zrt. a magyar utakon közlekedőket minden nélkülözhetetlen információval ellátja. Elsősorban az Útinform országos útinformációs rendszeren keresztül, de rendkívüli helyzetekben minden lehetséges információs eszközt igénybe véve. Kedd este is rendkívüli helyzet állt elő, de szerencsére nem az utakon, hanem a bordeaux-i futballpályán. Mivel társaságunk szerves része az utazók mindennapjainak, a magyar emberek örömében is osztozik. Munkatársaink azt kívánták érzékeltetni, hogy a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kezelésében lévő közel 32 000 kilométernyi országos közút- és autópálya-hálózat fenntartási, üzemeltetési és fejlesztési feladatai közepette is jut idő együtt örülni a magyar labdarúgó-válogatott sikerének."

Forrás: Facebook

Ez meg talán mindenkinek szembejött már az üzenőfalán:

Forrás: Facebook

És egyébként tegnap még a BKK-sok is a meccset nézték, így üzentek a járművezetőknek:

Forrás: Facebook
Győztünk! - Két góllal nyert a magyar válogatott Ausztria ellenhttp://www.life.hu/news/20160614-az-europa-bajnoksagon-magyarorszag-ketto-nullra-gyozte-le-ausztriat.html