Gyári tuningot kapott a Toyota C-HR

toyota c-hr
Vágólapra másolva!
A Toyota C-HR, a japán márka legfrissebb modellje mostantól agresszív optikai csomagokkal is rendelhető – igaz egyelőre csak Japánban, de a legfrissebb hírek szerint a későbbi európai bevezetés sem kizárt.
Vágólapra másolva!

A Toyota-csoporthoz tartozó két tuningspecialista, a TRD és a Modellista összesen négyféle összeállítást készített, amitől még érdekesebb lesz a modell.

Forrás: Toyota

Az első az Aggressive Style elnevezést kapta. A csomagot LED-lámpákkal integrált, sportosabb első lökhárító, magasabb küszöbbetét, valamint új hátsó diffúzor és szpojler jellemzi. Máshová helyezi a hangsúlyt az Extreme Style összeállítás: fekete kerékdob és világospiros sárvédő, 16 colos keréktárcsák és természetesen az elmaradhatatlan lökhárító-módosítás jelzi az értő beavatkozást. A TRD azonban nem érte be ennyivel: sportos hangulatú üléskárpitozást és feszesebb felfüggesztést is kapott az autó.

A Modellista szintén két, markánsan eltérő pakkal lépett színre. Az Elegant Ice Style nevében hordozza a lényegét: nagy mennyiségben alkalmazott króm teremt elegáns hangulatot, újak a lökhárítók és a küszöbtoldat is. A Boost Impulse Style elnevezés a turbómotorok dinamizmusa előtt tiszteleg, és robusztus, mélyre nyúló első lökhárítóval, valamint LED-es fényszórókkal és 19 colos keréktárcsákkal igyekszik hódítani.

Forrás: Toyota

A Toyota C-HR, a márka új kompakt crossovere 116 lóerős, 1,2 literes turbómotorral vagy 122 lóerős hibrid hajtással rendelhető. A 4,36 méteres modell ugyanarra a TNGA padlólemezre épül, mint a negyedik generációs Prius.