Rossz autót próbált feltörni egy angol autótolvaj. Egy amatőr bokszoló vadiúj kocsiját próbálta meg elvinni, de megérkezett a tulaj. Az esetet egy biztonsági kamera örökítette meg.

Több mint 12 millió forintért vásárolta új Ford Ranger Wildtrak autóját Steve Greenfield építőmunkás, aki egyben amatőr bokszoló is - írja a Daily Mail.

A férfi amint kiszúrta a tolvajt, kiszaladt otthonából, üvölteni kezdett, odarohant kocsijához, kinyitotta az ajtót, kirángatta, majd sorozni kezdte a bűnözőt. Üldözőbe vette az autótolvajt, akivel a járdán elkezdtek dulakodni. Steve a földre került, de így is folyamatosan fogta ellenfelét. 

A felvételt Steve barátja tette közzé a Facebookon, ahol nagy sikert aratott a felhasználók között. Többen gratuláltak ahhoz, hogy a férfi ilyen bátran megvédte az autóját.

Steve elmondta, hogy a kiabálással próbálta felébreszteni szomszédait. A dulakodás végén a tolvaj a zsebébe nyúlt, és egy boxert vett elő, Steve ezért hátrált meg.A férfi meg is ütötte vele Steve egyik ujját. Ezután érkezett egy szomszéd, akivel végül nem sikerült elfogniuk a bűnözőt, hiába üldözték, de valószínűleg többet nem próbálkozik ugyanazzal a kocsival.