Valami készül Esztergomban, világhírűek lesznek a magyar Suzukik

suzuki
Vágólapra másolva!
Újabb, több részből álló fejlesztési program indult a Magyar Suzuki esztergomi gyárában. Az 5,3 milliárd forint értékű projektben intelligens gyártási folyamatokat vezetnek be, illetve innovatív beszállítói hálózatot építenek.
Vágólapra másolva!

Többlépcsős innováció során jelentős gyártástechnológiai fejlesztést valósít meg a Magyar Suzuki Zrt. Az esztergomi gyár többek között hálózatba kapcsolja a hegesztőrobotokat, modernizálja a logisztikai rendszert, előkészíti a legkorszerűbb lézerhegesztési technológia bevezetését, valamint új, kiváló műszaki tulajdonságú, költségtakarékos polimereket fejleszt a gépkocsigyártáshoz.

Forrás: Suzuki

A folyamatban lévő projekttel a Magyar Suzuki Zrt. korábbi fejlesztését emeli további szintre. A 2016-ban zárult, 2,8 milliárd forint értékű, saját kivitelezésű beruházásként megvalósult gyármodernizációs program során a Magyar Suzuki Zrt. jelentős fejlesztéseket vitt véghez az automatizáltság és robotizáció területén. Ennek egyik látványos eredménye, hogy ma 770 robot dolgozik az esztergomi üzemben, lefedve a teljes termelési folyamatot.

A korszerűsítés folytatásával a Magyar Suzuki Zrt. további lépést tesz az intelligens gyártás megvalósításának irányába.