Extrém körülmények között tesztelik a legkeményebb BMW-t

BMW X7
Vágólapra másolva!
Az új óriás SUV, az X7 prototípusait az Északi sarkkör közelében, a legforróbb sivatagokban és a gyors német autópályákon nyúzzák.
Vágólapra másolva!
Forrás: BMW

A BMW legújabb terepjárója az idei év végén esedékes világpremier előtt széleskörű tesztmaratonon bizonyítja képességeit: az egyszerre változatos és kimerítő tesztprogram állomásai

a Föld legextrémebb terepein teszik próbára

az új BMW X7 álcázott prototípusait.

Az első, Északi sarkkör közelében végzett havas és jeges tesztvezetéseket több ezer kilométeren át tartó terepgyakorlat követte, a dél-afrikai tűző napsütés sivatagi homokjában és kavicsos útjain.

A nagyvárosi forgatagok intenzív araszolásai ezután kanyargós országutakra és nagy tempójú autópályákra vezettek, ahol a tesztpilóták dinamikus terhelésnek vetették alá a sorozatgyártás előtti előszériás modelleket.

Forrás: BMW

Az új BMW X7 prototípusai

a BMW spartanburgi gyárában láttak napvilágot.

Az egyesült államokbeli Dél-Karolinában működő üzem hosszú évek óta a BMW X modellek elsőszámú fejlesztőközpontja, és mint ilyen, az új BMW X7 sorozatgyártásban kínált példányai is itt készülnek majd. A feltűnő álcázással az előszériás modellek ügyesen titkolják a hétüléses újdonság gigantikus méreteit.