Ez a skodás egy utolsó mocsok, undorító aljassággal szívózott az M3-ason

2018.11.29. 09:22

Büntetőfékezéssel nevelő agresszív skodást videóztak az M3-ason.

A videót a Vezess egyik olvasója készítette, hosszú szöveget is mellékelt hozzá. „Ami nincs a videón: a fehér kamion mellé érve érkezik meg a nyakamra a Skoda. Mivel magam mögött nem tudok követési távolságot tartani, ilyenkor rásimítok a fékre. Nem feltétlenül fogok lassulni is, de hátha zavarja a mögöttem lévőt, hogy ég a féklámpám, és az nagyon közel van. Természetesen amint lett helyem és lehetőségem, kihúzódtam jobbra.”

Aztán ő szépen rámhúzta a kormányt, majd vészfékezett (villog a hátsó féklámpa). Aki azt mondja, hogy menjek gyorsabban: óra szerint 120-130-cal mentem. Ilyen takony időben én ennyit érzek biztonságosnak.”

„Aki az mondja, hogy a belő sávban mentem tartósan: szerintem két kamion között senki nem húzódik csak azért jobbra, hogy miután kiért, jöhessen is vissza. Nem volt olyan hatalmas a távolság ott.”

„Mögöttem is jött egy autó, normális távolságot tartva. Kettőnk közé sikerült megérkeznie úgy, hogy majdnem nekem jött. Nyilván nem szép dolog fékezni a belső sávban emiatt, és én is hibás vagyok, de szerintem jobbról előzni, plusz autókat ilyen idegbeteg módon letúrni nem normális.