Úgy vásárolhat használt autót, mintha egy újért sétálna be a szalonba

2019.02.14. 11:00

Igazolt járműtörténettel, két év jótállással és adott esetben újszerű állapotra szervizelve kínálják a BMW Premium Selection, illetve a Wallis Motor használt autóit Budapesten.

Megnyitotta kapuit a Könyves Kálmán körúton a Wallis Motor szalonkörülményeket kínáló új egysége, a Wallis Prémium Használtautó Center. A kereskedésben a Wallis Motor Pest, valamint a Wallis Motor Duna BMW és egyéb márkák használtautó kínálatának darabjai érhetőek el, és prémium miliővel, illetve szolgáltatáskínálattal találkozhatnak a vásárlók, ami egyedülálló az országban és a közép-kelet-európai régióban.

Az új, a BMW legújabb arculati előírásai szerint kialakított egység jelentős használtautó-kínálatot jelent Magyarországon, így az ügyfelek 24 hónapos jótállással, igazolt járműtörténettel, 6 hónap vagy 10 000 km-ig újszerű állapotra szervizelt, széles választékból tallózhatnak. A BMW Premium Selection mellett a MINI Használtautó Next program is az elsők között érhető el a Wallisnál az országban.

Forrás: Mudra László

A szalonban 8 autó állítható ki egyszerre, 3 értékesítő 3 innovatívan felszerelt értékesítési tárgyaló sarokban szolgálja ki az ügyfeleket, ahol a BMW saját márkás Isetta kávézója segíti a várakozás kényelmét. A gondosan összeállított, folyamatosan tréningezett értékesítői csapat prezentációjában, a telephelyen további közel 50 db autó tekinthető meg a márkákhoz méltó rendezett környezetben.

A BMW Premium Selection, valamint a Wallis Motor Pest és Duna szigorú minőségellenőrzésen átesett használtautó kínálatban már tavaly ősz óta válogathatnak a vendégek. Antal Péter ügyvezető kiemelte, hogy 2018-ban a két márkakereskedés több mint 550 darab használt járművet értékesített, amit az új szalon megnyitásával 2019-ben szeretnének jelentősen túlteljesíteni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK