Keresik Magyarország legjobb autóját, Ön is beleszólhat a versenybe

Vágólapra másolva!
Az Autós Nagykoalíció (ANK) és a Járműipar.hu szerkesztősége idén márciusban meghirdeti az Év Magyar Autója díjat. Kellene egy jó logó.
Vágólapra másolva!

Nagy példányszámú online és print lapok elismert autós újságíróiból álló, független szakmai zsűri dönti el, melyik lesz 2020 "legmagyarabb", illetve a magyar piacon a "legjobb" autója.

A zsűrinek az Origo is a tagja.

Összetett szempontrendszer alapján választják ki az adott évben nevezettek (magyarországi gyárakban összeszerelt autók) közül a „legmagyarabb" autót. Ugyancsak meghirdetik a Magyarország Autója díjat, amely az adott évben nevezettek (magyarországi importőrök által adott évben forgalmazott autók) közül lesz a zsűri döntése alapján a „legjobb" autó.

Továbbá kihirdetik az Év Zöldautója díjat, a zsűri választja ki az adott évben nevezettek (magyarországi importőrök által adott évben forgalmazott zöld autók) közül a „legzöldebb" autót. Az Év Magyar Autója díj negyedik kategóriájaként kiosztják az Év Beszállítója díjat, amely az adott évben nevezettek (magyarországi gyártóhellyel rendelkező autóalkatrészeket gyártó vállalatok) közül a "legmegbízhatóbb" beszállítót jelöli.

Lesz közönségdíj is.

Az Autós Nagykoalíció most

logótervezési pályázatot írt ki az Év Magyar Autója díj logójának formai megvalósítására.

A pályázaton bárki indulhat, a részletek itt találhatók.