Ennyi szendvicset esznek a magyarok a benzinkutakon

2019.03.04. 12:21

Az OMV felmérése szerint rengetegen rákaptak arra, hogy összekössék a tankolást az étkezéssel. Most kiderült, mik a slágerételek és az újdonságok.

Palágyi Eszter séf és az OMV együttműködése tavaly márciusban indult: egy év alatt tizenkét gourmet szendvicset mutattak be a nagyközönségnek, és több mint 162 ezer darabot vásároltak belőlük a töltőállomásokon. A legutóbbi szezon során két-két ünnepi és magyaros prémium szendvics volt a kínálatban, amelyekből több mint huszonötezer fogyott. A legnépszerűbb szendvicsnek a sonkás-hagymalekváros bécsi perec bizonyult, közel minden harmadik vásárló ezt választotta.

Új gourmet szendvics a kacsamáj páté sós-köményes briósbanForrás: OMV

Március elejétől a Michelin-csillagos Costes séf salátái közül is választhatunk a töltőállomásokon, ezek egyike a balzsamecetes-mustáros Cézár saláta, míg a másik egészséges fogás a gluténmentesen étkezők számára is fogyasztható Tonhalas fitness saláta.

Két új gourmet szendvics is megjelent, a Kacsamáj páté sós-köményes briósban, illetve a Pulled pork coleslaw ágyon (a tépett sült sertés húst cheddar sajt, amerikai káposztasaláta és kovászos uborka egészíti ki a szendvicsben).

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK