Menet közben halt meg a magyar kamionos, a fia torokszorító sorokkal búcsúzott tőle

2019.03.07. 15:07

A 41 éves Sebestyén András Gergely Szombathely határában kapott sztrókot egy kamion volánja mögött, az életmentő műtét ellenére a kórházban elhunyt. Fia torokszorító sorokkal búcsúzott tőle.

Rosszul lett a volán mögött egy kamionsofőr Szombathely közelében. A sztrók még az M86-os autóúton érte a sofőrt, aki járművével nekihajtott a szembejövő forgalomra figyelmeztető táblának, majd már a 87-es főúton áttért a szemközti sávba, és kétszer is szalagkorlátnak ütközött, mielőtt megállt a kamion.

A sofőr hiába szerette volna megállítani a járművét, a teste már nem engedelmeskedett az agya utasításainak. Feltehetőleg a lebénult kamionsofőr szándékosan kormányozta neki többször a járművét a szalagkorlátnak, hogy megállítsa azt – írta a 112press.hu. A férfit válságos állapotban szállították kórházba, ahol életmentő műtétet hajtottak végre rajta, de az agyvérzése végzetesnek bizonyult.

A debreceni Sebestyén András Gergely 41 éves volt. Kétgyermekes édesapa, tele vidámsággal és derűvel – jellemezte a fia. Az albérletben élő családot teljesen letaglózta a tragédia. A fiú a gyász mellett hatalmas büszkeséggel számolt be arról a 112Pressnek, hogy édesapja szerveit felajánlották rászoruló embereknek, hiszen ő is biztosan ezt szerette volna. „Mindig ott segített, ahol tudott. Csupa szív ember volt! Öt családnak adta vissza a reményt...” – mondta a fia, aki torokszorító sorokkal búcsúzott el édesapjától.

 

Kedves Édesapám! Felfoghatatlan, hogy ilyen fiatalon, ilyen tragikus hirtelenséggel itt hagytál minket... Nem tudom és nem is akarom felfogni a történteket! Annyi mindent akartam még neked mondani, annyi közös tervünk volt, amelyek már soha nem valósulnak meg! Nem ismerek Nálad erősebb embert! De ezt a harcot sajnos elveszítetted. Életed harcát! Azóta már itthon lennél velünk, minden rendben lenne. Életed utolsó perceiben is viccelődtél és vidáman nevettél... Ez is jellemez, hogy mennyire élettel teli ember voltál. A jóízű nevetésed napokat tudott szebbé tenni! Várom, hogy bekopogj az ajtón, majd egy mosoly mellett kijelentsd: Megjöttem! De nem jössz már többé... Bárcsak jönnél! Bárcsak itt lennél velünk, hatalmas szükségünk van rád! Büszke vagyok arra, hogy Te vagy az Édesapám! Elmondhatatlanul hiányzol! Szívünkben örökkön örökké élni fogsz! Isten veled! Nyugodj békében!