Menet közben halt meg a magyar kamionos, a fia torokszorító sorokkal búcsúzott tőle

Vágólapra másolva!
A 41 éves Sebestyén András Gergely Szombathely határában kapott sztrókot egy kamion volánja mögött, az életmentő műtét ellenére a kórházban elhunyt. Fia torokszorító sorokkal búcsúzott tőle.
Vágólapra másolva!

Rosszul lett a volán mögött egy kamionsofőr Szombathely közelében. A sztrók még az M86-os autóúton érte a sofőrt, aki járművével nekihajtott a szembejövő forgalomra figyelmeztető táblának, majd már a 87-es főúton áttért a szemközti sávba, és kétszer is szalagkorlátnak ütközött, mielőtt megállt a kamion.

A sofőr hiába szerette volna megállítani a járművét, a teste már nem engedelmeskedett az agya utasításainak.

Feltehetőleg a lebénult kamionsofőr

szándékosan kormányozta neki többször a járművét a szalagkorlátnak, hogy megállítsa azt

– írta a 112press.hu. A férfit válságos állapotban szállították kórházba, ahol életmentő műtétet hajtottak végre rajta, de az agyvérzése végzetesnek bizonyult.

A debreceni Sebestyén András Gergely 41 éves volt. Kétgyermekes édesapa, tele vidámsággal és derűvel – jellemezte a fia. Az albérletben élő családot teljesen letaglózta a tragédia.

A fiú a gyász mellett hatalmas büszkeséggel számolt be arról a 112Pressnek, hogy édesapja szerveit felajánlották rászoruló embereknek,

hiszen ő is biztosan ezt szerette volna. „Mindig ott segített, ahol tudott. Csupa szív ember volt! Öt családnak adta vissza a reményt...” – mondta a fia, aki torokszorító sorokkal búcsúzott el édesapjától.