Igazi időkapszula eladó, 32 éve használták utoljára

Skif utánfutó
Vágólapra másolva!
Jóval kevesebbet nyújtott, mint egy lakókocsi, viszont kényelmesebb volt, mint a földre cölöpözött sátrak, annál is inkább, mert rendes ágy volt benne. Igazán retró kempingeszköz a Skif utánfutó, amelyből most egy kivételes állapotúra lehet licitálni: egyetlen utazáshoz használták.
Vágólapra másolva!

A jobban felszerelt, keletnémet Camptouristok mellett a Skif M-ek jelentették a legpraktikusabb és legolcsóbb megoldást arra, hogy viszonylagos kényelemben utazzon a család külföldi kempingbe, vagy akár a balatoni telekre.

Csak rá kellett akasztani a Ladára, Daciára vagy Wartburgra,

könnyű volt, olcsó, a lakókocsiknál kisebb légellenállású és használaton kívül helytakarékos.

Forrás: Vatera

Mára persze jócskán megfogyatkozott a kinyitható fedeles, négy vagy öt fekvőhellyel berendezett, 20 perc alatt összeállítható, sátras utánfutók száma, különösen a jó állapotúaké. Ezért is különleges ez a példány, amit a Vaterán kínálnak eladásra, és 249 ezer forinttól indul a licit. Így írta le tulajdonosa:

Forrás: Vatera

1987-ben megjártuk vele Törökországot, azóta nedvességmentes garázsban tartottuk gumibakokon leállítva és letakarva. Eredeti gyári állapot, gyári narancssárga fényezés és alvázvédelem, átrozsdásodás-mentes. Első tulajdonostól.”