Június elejétől a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre is eljuthatunk a Mol Limo járműveivel. A szolgáltatás díja 1 990 forint, mely automatikusan hozzáadódik az utazás végösszegéhez.

Fotó: Hirling Bálint - Origo

A MOL Limo bejelentette, hogy a magyar autómegosztók közül elsőként dedikált parkolóhelyekkel rendelkezik a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér területén.

A szolgáltatást egyszerűen lehet igénybe venni: a reptér sorompójához érve a beléptető rendszer felismeri a MOL Limo autóinak rendszámát, és automatikusan be- és kiengedi a felhasználókat. Ezt követően a sofőröknek nincs más dolga, mint a Holiday Parking Lite parkolóban kijelölt dedikált területen leparkolni, és lezárni az utazást a már megszokott módon, mobilalkalmazás segítségével. Igaz, onnan még 10-15 percet sétálni kell, a taxizással ezt meg lehet spórolni.

Fotó: Gulyás Péter

A normál végösszeghez egy 1990 forintos reptéri díj adódik hozzá, függetlenül attól, hogy Volkswagen Up!-ot vagy Mercedes A200-at bérelt-e valaki.

A MOL célja, hogy a jelenleg elérhető 450 járművéből egyre több elektromos autó álljon a felhasználók rendelkezésére. Emellett a vállalat tervei szerint 2020-ra Budapest közigazgatási határáig kiterjeszti a szolgáltatást.