Forgalommal szemben száguldott egy hyundaios ámokfutó az M7-esen

2019.06.05. 16:49

Kb. 120 km/órával ment a fehér i10-es a rossz oldalon, a belső sávban. Hihetetlen szerencse, hogy baleset nem történt.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitánysághoz 4-én, kedden, 10 óra 30 perc körül egymást követő három bejelentés érkezett azzal kapcsolatban, hogy az M7-es autópálya 70. kilométerszelvénye közelében, Siófok irányába, a belső forgalmi sávban, a forgalommal szemben halad egy fehér színű autó.

Forrás: Budapesti Autósok Közössége

A helyszínre küldött polgárdi járőrök az autópálya bal pályatestén, azaz Budapest irányába haladva nem láttak velük szemben haladó autót, valamint a jobb pályatesten, azaz Budapest irányából közlekedő és szintén a helyszínre irányított fejér megyei járőrök sem észleltek szabálytalanul közlekedő járművet, ezért rendőri intézkedésre nem került sor.

Egy ilyen Hyundai i10 sofőrje mutatta be az életveszélyes mutatványtForrás: Hyundai

Azonban a Budapesti Autósok Közössége oldal egyik olvasója beküldött a portálnak egy videót, amelyből kétséget kizáróan megállapítható a bűncselekmény elkövetésének gyanúja, és az is, hogy a sofőr egy fehér Hyundai i10-est vezetett.  Június 5-én, szerdán a rendőrség birtokába került ez a felvétel, ezért a Székesfehérvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya végül közúti veszélyeztetés gyanúja miatt ismeretlen személy ellen mégis elindította a büntetőeljárást. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK