Elegem van a köcsög BMW-sekből - üvöltötte a sofőr Szombathelyen, és ütött

bmw
Vágólapra másolva!
Megállásra kényszerített egy BMW-t egy Ford vezetője a szombathelyi Muskátli utcában, majd a lehúzott ablakon keresztül ütni kezdte a sofőrt, miközben szidalmazta.
Vágólapra másolva!

Bűnügyi helyszínelők dolgoztak hétfőn a szombathelyi Muskátli utcában, az oladi elkerülőn, miután a mentők kórházba szállítottak egy vérző szájú férfit. A történtekről a sértett, egy BMW vezetője beszélt a 112Pressnek.

"Olad felé haladtam, amikor kikanyarodott elém egy autó, és kb. 30 km/h-s sebességgel haladt a 70-es szakaszon. Kitettem az irányjelzőmet, jelezve az előzési szándékomat, és amikor a szemből érkező Ford elhaladt, megelőztem az autót.

- mondta a BMW-t vezető fiatalember. "A Ford is megelőzte az általam megelőzött autót, majd mögöttem haladva villogtatott, dudált és engem is megelőzött."

A BMW vezetője nem tudta mire vélni a dolgot.

A Ford végül a Dolgozók útjának körforgalma előtt, a Szombathely tábla után befékezett a BMW előtt, kitette az elakadásjelzőjét, és megállásra kényszerítette a másik autót.

A sofőr a szemből érkezők miatt nem tudta kikerülni az autót és már mögötte is álltak.

"A Ford vezetője kiszállt és odasietett hozzám.

Próbáltam kiszállni, de berúgta az ajtót, meg a kocsi tetejét is ütötte. Az egészet sokan látták, de inkább elhajtottak, egy férfi jött oda, hogy csillapítsa az őrjöngőt, neki ezúton is köszönöm."

Forrás: 112press.hu

A Ford vezetője azt is üvöltötte, hogy a BMW vezetője majdnem megölte őt, és ezért vesz elégtételt rajta. Közben a BMW vezetője állítja: semmilyen balesetveszélyes dolgot nem csinált, csak jelezte az előzési szándékát és a felezővonalra húzódott. A Ford vezetőjének őrjöngése aztán később nevetéssé változott, amikor a BMW vezetője vérző szájjal mondta, hogy feljelentést tesz.

- mondta a sértett, akinek meglazult több foga, bevérzett a fogínye, több helyen felrepedt a szája, és az arcán kívül a vállán is zúzódásos sérüléseket szenvedett.