A Mol közösségi autómegosztó szolgáltatása 50 új elektromos autóval bővül, július közepétől elérhetőek a korábbiaknál is kisebb, így könnyen leparkolható kocsik.

Az 50 új elektromos Smart 50 darab benzinüzemű VW Up! helyére érkezik, így a flotta továbbra is 450 autóból áll, amelyből már 150 elektromos meghajtásúFotó: MOL Limo

Július közepétől a közösségi autómegosztó flottája 20 db Smart EQ Fortwo (kétüléses) és 30 db Forfour (négyüléses) modellekkel bővül. A kétajtós, kétszemélyes e-autók lesznek a Limo flotta legolcsóbban használható tagjai: a rendszeres felhasználók percenként 59 forintért autózhatnak, míg az alkalmi felhasználók 69 forintos percdíjjal számolhatnak. A négyajtós változat percdíja megegyezik a VW Up! árával, tehát a havidíjas felhasználók 66, míg az alkalmi felhasználók 77 forintos percdíjért vehetik igénybe a szolgáltatást.

Fotó: MOL Limo

Idén nyáron nem ez az egyetlen MOL Limót érintő jelentős fejlesztés. Június elején dedikált parkolóhelyek nyíltak az közösségi autók számára a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, amelyeket minden regisztrált felhasználó igénybe vehet, 1990 forint reptéri díj ellenében.

További újdonság, hogy július közepétől a Lupa-tóra is eljuthatnak a felhasználók a MOL Limo autóival. A budakalászi tónál nyíló dedikált parkolóhelyeket a reptéri parkolókhoz hasonló módon, a normál percdíjakon felüli 490 forint egyszeri összeg megfizetésével vehetik igénybe a regisztrált felhasználók. A MOL Limo a kezdeti időszakban, július végéig a felhasználónak nem számít fel különdíjat.