Kiszivárgott képekkel bukott le az új Octavia, már teljes egészében látható

2019.10.21. 14:34

A novemberi világpremier előtt kiszivárgott az első két gyári fotó az új Octaviáról. Visszafogott és elegáns lett a magyarok kedvenc Skodájának negyedik generációja.

Forrás: Skoda Home forum

A Skoda november 11-én Prágában mutatja be az Octavia negyedik generációját, amely jelentősen átalakul a jelenleg futó modellhez képest. Az már a múlt héten kiadott rajzokból kiderült, hogy eltűnik az autó elejéről a sokat kritizált négy fényszóró, újra hagyományosabb lámpákat kap az autó, valamint az is, hogy a tetővonal laposabb, kupésabb lesz, mint az eddigi Octaviákon.

Forrás: Skoda Home forum

Most azonban két, internetes Skoda fórumról kiszivárogtatott, netes konfigurátorból származó gyári fotó végre azt is megmutatja, hogy hogyan fog a valóságban kinézni a kocsi normál és RS kivitelben. Szélesebb, hosszabb, és laposabb lesz a karosszéria,belül számíthatunk a digitális műszerfal megjelenésére és számtalan új funkcióra, netes szolgáltatásra is. Valószínűleg az ötajtóst és a kombit egyszerre mutatják majd be, de utóbbiról rajzot vagy fotót még nem láttunk.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK