Filmbe illő autós üldözés volt Kecskeméten, videó is készült róla

2020.04.02. 13:06

A piros színű Volkswagen a rendőri intézkedés során nem húzódott le, inkább menekülőre fogta a hatóságok elől.

Kedden kora délután akartak megállítani egy autót a rendőrök Kecskemét belterületén, annak vezetője azonban figyelmen kívül hagyta a hatósági figyelmeztetést. Az üldözést megkezdő rendőrautóhoz később további rendőri egységek csatlakoztak.

Az autó végül egy vasúti töltésen próbált átmenni, ahol megsérült, és mozgásképtelenné vált.

A kocsi 24 éves vezetőjét és két utasát a járőrök előállították. Kiderült, hogy a kunszentmiklósi férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezett, valamint gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy kábítószer befolyása alatt vezetett, ezért járművezetés bódult állapotban bűntett gyanúja miatt indult ellene eljárás.

A 20 éves kunszentmiklósi és a 27 éves dencsházai utassal szemben szabálysértési eljárást kezdeményeznek, ugyanis a férfiak a veszélyhelyzet miatt kihirdetett kormányrendelet korlátozó szabályait megszegték.

Az autós üldözésről a Hiros.hu tett közzé egy videót, amelyen az látszik, hogy a füvön át száguld át az útra a jármű, amelyet négy rendőrautó vett üldözőbe. A menekülő a Rávágy tértől a Műkertváros felé vette az irányt, majd a Hunyadi János utcában sikerült megállítani - írta az Infostart.