Óriási újítás jön a magyar közösségi autózásban

2020.06.18. 14:11

Mostantól akár rövid vidéki kiruccanásokhoz is elérhető a Mol Limo szolgáltatása, új autókkal és napi díjas konstrukcióval bővítenek.

A Mol Limo a napi díjas konstrukció bevezetése mellett húsz új autóval bővítette flottáját, elektromos BMW i3-asok álltak szolgálatba. Az új autók havi díjas konstrukcióban 119, alkalmi felhasználás esetén 129 forintos percdíjjal használhatók.

A napi bérlés árai is megvannak: a Kia Picanto, a smart, a VW eUP! és UP! 9999 forintos áron (alkalmi felhasználóként: 12 499), míg a prémiumautók, a Mercedes-Benz A-osztály, CLA és CLA Shooting Brake, valamint a BMW i3 15 999 forintért lesznek elérhető egy egész napra havi díjasként (alkalmi felhasználóként: 19 999 Ft).

Forrás: Mol Limo

A napi díjas bérlés esetén

a felhasználók elhagyhatják a zónát, de 100 km megtétele után 39 forint kilométerdíjat kell fizetniük havi díjasként, illetve 49 forintot alkalmi felhasználóként, kivéve a VW eUP és Smart autókra, amelyeknél nincsen kilométerdíj. A használatot csak a zónába visszatérve, azon belül fejezhetik be. Az autók tankolása és töltése a felhasználókra van bízva.

A Mol Limónál jelenleg is tart egy 30 százalékos akció, így átmenetileg még ennél is kedvezőbb áron próbálhatók ki az autók.