Váratlan eredményt hozott a Forma-1-es Olasz Nagydíj, Pierre Gasly, Carlos Sainz és Lance Stroll állhattak fel a dobogóra. Ennél is váratlanabb, hogy találtak telitalálatos fogadószelvényt.

Minden idők talán legszerencsésebb Forma-1-es tippjét adta le egy finn fogadó az Olasz Nagydíj előtt. A kaotikus futamon végül Pierre Gasly, Carlos Sainz és Lance Stroll állhatott fel a dobogóra, amire így utólag könnyű azt mondani, hogy nem (volt) lehetetlen, de előzetesen egész biztosan annak tűnt.

Gasly talán még ma se hiszi el, hogy nyertForrás: Getty Images

Ennek megfelelően egy finn fogadóirodánál 167 ezerszeres (!) szorzóval lehetett fogadni erre a végeredményre. És volt, aki bevállalta: egy szerencsés játékos 20 centet tett fel erre a befutóra, és 33 398 eurót nyert vele. Vagyis 70 forintból csinált 12 milliót.

A Veikkaus fogadóirodánál egyébként nem ez volt az első különleges F1-es nyeremény: a 2017-es Azeri Nagydíjon Daniel Ricciardo, Valtteri Bottas és Lance Stroll volt a dobogósok sorrendje, ezt akkor hárman kockáztatták meg húsz centtel, és nyertek vele fejenként 12 639 eurót (4,5 millió forintot).