Több százezer magyar autós kaphat pénzt, most kell dönteni róla

eső, ősz, Budapest, járókelők, maszk, forgalom, 9. kerület, tömegközlekedés
Vágólapra másolva!
Az egyik hazai biztosító autós ügyfelei péntektől február végéig nyilatkozhatnak a számukra felkínált, összesen több mint 700 millió forint sorsáról.
Vágólapra másolva!

A Groupama Biztosító a múlt héten jelentette be, hogy a koronavírus-járvány idején csökkenő autóhasználat és a kevesebb baleset miatt több mint 700 millió forintot ajánl fel mintegy 250 ezer, egyedi kgfb-szerződéssel rendelkező ügyfelének.

Az ajánlat minden gépjárműtípusnál érvényes, és minden magánszemély, egyéni vállalkozó, vállalkozás, jogi személy üzembentartó megkaphatja,

aki 2020. december 28-án hatályos - és 2021. január 1-jével nem felmondott - egyedi, határozatlan idejű kgfb-szerződéssel rendelkezik a biztosítónál.

A felajánlás összege a személyautó üzembentartók esetében jellemzően 1500-4500, míg tehergépkocsik esetében 2500-7500 forint között van.

Az ügyfelek bankszámlaszámuk megadásával rendelkezhetnek arról, hogy a biztosító utalja át számukra a felajánlott összeget, vagy kérhetik annak beszámítását a meglévő kgfb-szerződésükbe, illetve

rendelkezhetnek az összegről az Országos Mentőszolgálat javára.

Amennyiben az ügyfél csoportos beszedéssel fizeti díját, február 28-ig nyilatkozhat az összeg beszámításáról, vagy választhatja a jótékony célt is. Amennyiben február 28-ig nem érkezik nyilatkozat, a biztosító automatikusan bankszámlára utalja a felajánlott összeget.

Az összeg azon részét, amelyről nem nyilatkoztak a jogosultak, illetve számlaszámuk hiányában nem tudja számukra eljuttatni a biztosító, az Országos Mentőszolgálat Alapítványon keresztül

teljes egészében az OMSZ támogatására fordítják.