Vérfagyasztó előzésbe kezdett a suzukis, ezt a rendőrség sem hagyja szó nélkül

suzukis előzés
Vágólapra másolva!
Tanúk segítségével rekonstruálnák a történteket, van miért aggódnia a Swift vezetőjének: közúti veszélyeztetés miatt indult nyomozás. Elsősorban az útról leszorított fekete Corsa sofőrjét keresik.
Vágólapra másolva!

Tököl térségében, Szigetcsép irányába haladt 2021. április 14-én 15 óra 50 perc körül egy zöld színű Suzuki Swift. A sofőr - elhagyva a temetőt - egy kanyarban megelőzött egy sötét Opelt, ezzel a manőverrel a megelőzött autót és a vele szemben szabályosan haladó jármű vezetőjét is fékezésre és irányváltoztatásra kényszerítette. Ismeretlen tettes ellen közlekedési veszélyeztetés miatt indult nyomozás, és bár erre nem tér ki a közlemény, a szembejövő belső kamerás felvételek alapján sikerülhetett rekonstruálni a történteket.

A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya kéri, jelentkezzen a megelőzött Opel vezetője, illetve azok, akik a megjelölt időpontban arra közlekedtek, szemtanúi voltak a történteknek, arról érdemleges információval rendelkeznek. Bejelentést tehetnek személyesen a rendőrkapitányságon (Szigetszentmiklós, Apor Vilmos u. 1.), vagy a 06-24/525-460 telefonszámon.