A rendőrség megtalálhatta azt a volvóst, aki elhajtott az Árpád hídról egy április 2-án történt baleset után.

Április elején nagy visszhangot kiváltó baleset történt az Árpád hídon: a margitszigeti felhajtóról egy Volvo kikanyarodott egy Ford elé, amelynek vezetője valószínűleg a kelleténél gyorsabban hajtott, és nem is tett meg feltétlenül mindent a baleset elkerülése érdekében.

Az Origo megkérdezte a rendőrséget, hogy sikerült-e már megtalálni a volvóst, aki a balesetet látva elhajtott a helyszínről. A Budapesti Rendőr-főkapitányság segítségnyújtás elmulasztása vétség megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást, amelynek során két embert hallgattak ki gyanúsítottként" - írta a BRFK.

A balesettel összefüggésbe hozható kamerafelvételeket lefoglalták és kiértékelték, ez alapján akár a fordos ellen is eljárás indulhat. A balesetet szenvedett autó vezetője korábban többször is rázós helyzetbe keveredett, ütközése is volt, a rendőrség ezekkel a felvételekkel is foglalkozik.

A balesettel érintett járművezető közösségi oldalra korábban feltöltött felvételeit a rendőrség vizsgálja" - áll a BRFK válaszában.