A Gehilio's Garage stábja az Üvegtigris filmek dupla jubileumát a Gabent alakító színésszel és egy meseszép M24-essel ünnepelte meg az ikonikus büfénél. A színész azt is elárulta, hogy szerinte mi a világ legjobb autója.

Reviczky szerint a filmben szereplő Volga sokkal rozzantabb állapotban volt, mint ez az OT-vizsgás példányForrás: Imre Norbert

Dupla jubileumra emlékeznek a gehiliós fiúk a legújabb videójukban, hiszen az első Üvegtigris kerek húsz éve készült, és már a harmadik része is tíz éves. Egy olyan múltidézést szerveztek meg, ami méltó a filmhez: a film emblematikus autókereskedőjét hívták el az ikonikus büféhez, hogy együtt emlékezzenek a forgatásokra. Természetesen Gaben M24-es Volgáját sem maradhatott ki a videóból, amelyet Reviczky Gábor ki is próbált a környék országútjain.

Az interjúból kiderül, hogy szívesen megcsinálná az Üvegtigris negyedik részét, véleménye szerint közönségsiker lenne a trilógia folytatása. Azt is elárulta, hogy honnan örökölte az autók szeretetét, hogy mi történt a forgatáson az első részben szereplő Chevy Impalával, és, hogy miért kellett kivágni hogy az egyik legjobb jelenetet.