Az olcsó Fiat megalázó vereséget mért a méregdrága Teslára

Tesla Model X
Vágólapra másolva!
Kiderült, hogy az 5 millió forintos Panda Cross 4x4 sokkal alkalmasabb terepjárásra, mint a 38 millió forintba kerülő Tesla Model X.
Vágólapra másolva!
Forrás: Carwow

A Tesla Model X P100 D a világ egyik legmodernebb szabadidő-autója, fejlett elektromos összkerékhajtással, óriási érintőképernyővel és olyan szolgáltatásokkal, amelyek sokszor még a hagyományos prémiummárkák kínálatából is hiányoznak. Azonban hiába van összkerékhajtása és emelhető, légrugós futóműve, a terepjárás nem tartozik az erőségei közé, amiről az alábbi videó megnézésével bárki meggyőződhet.

A Carwow stábja a 680 lóerős, újonnan 38 millió forintba kerülő, 2,53 tonnás óriás SUV-ot az 5 millió forintos, 85 lóerős, 1,16 tonnát nyomó Fiat Panda Cross-szal eresztette össze egy saras, csúszós, dimbes-dombos tereppályán, hogy kiderüljön, melyik SUV mozog ügyesebben úttalan utakon. Több feladatot is teljesítettek a kocsik, de a Tesla egyikben sem bizonyult jobbnak az olasz miniterepjárónál, amely rövid tengelytávjával és jó manőverezhetőségével nem csak a városban, de terepen is otthon érzi magát.