Megbukott a forgalmi vizsgán, bánatában leitta magát, és újra volán mögé ült

Vágólapra másolva!
A biharkeresztesi 30 éves férfi végül tetőre tette az autót, amit nem lett volna joga vezetni.
Vágólapra másolva!
Forrás: Police.hu

Tavaly november 7-én érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy a 4215-ös számú úton, Biharkeresztes külterületén balesetet szenvedett egy személyautó. A bejelentő elmondta, hogy nagy sebességgel előzte meg őt a kocsi, amely azonban nem tudta befejezni a manővert, lesodródott az útról, és a tetejére borulva állt meg.

A jármű vezetője könnyű sérüléseket szenvedett a balesetben, így a rendőrök még a helyszínen alkoholszondát alkalmaztak vele szemben. A készülék pozitív értéket mutatott, ezért a biharkeresztesi férfit előállították a rendőrkapitányságra.

Ott a 30 éves sofőr ott elismerte a felelősségét a baleset okozásáért, és azt is elmondta, hogy valóban alkoholt fogyasztott mielőtt a volán mögé ült. Magyarázata az volt, hogy

a történtek előtt megbukott a forgalmi vizsgáján és elkeseredésében iszogatni kezdett.

Vezetési tudásáról egyébként azért kellett újra számot adnia, mert korábban ittas járművezetés miatt elvették a jogosítványát a hatóságok...

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség miatt folytatott vele szemben nyomozást, az ügyben és a keletkezett iratokat nemrég megküldték az illetékes ügyészségnek.