Elszabadultak az indulatok az útépítés miatt lezárt szombathelyi Paragvári utcában.

Rendőrök érkeztek a szombathelyi Paragvári utcába szerda délután, ahol egy személyautó vezetője és egy forgalomirányító keveredett konfliktusba egymással - írta a 112press.hu. A mindkét irányból behajtani tilos tábla ellenére behajtott az utcába egy Audi, amelyet a következő kereszteződésnél megállított a forgalomirányító.

Az autó vezetője ezt kifogásolta, és keresetlen szavak kíséretében közölte, hogy a tárcsás férfi neki nem mondja meg, hova mehet és hova nem. A sofőr a gázra lépett, de a forgalomirányító nem állt félre. Az autós erre kiszállt, sértegetni kezdte a forgalomirányító édesanyját, végül elsodorta a férfit, miután az dühében rácsapott az autóra.

"Elismerem, hogy elborult az agyam, és rácsaptam a tárcsával az Audira. A sofőr gázt adott, és elsodort, ennyi történt.Az elmúlt napokban rengeteg konfliktus volt ebben az utcában, mert a sofőrök nem értik meg, hogy az nem célforgalom, ha az 5 kilométerre lévő bolthoz erre vezet a legrövidebb út, vagy másik városrészbe mennek haza, és ezt az utat szokták meg" - mondta a forgalomirányító férfi.

Az építési területen már több autós is pórul járt, egy BMW-nek például az olajteknője rongálódott meg.