Interjút adott a kórházból az a robogós, akit részegen ütött el egy autós a Petőfi hídon.

Egy autós szeptember 11-én éjfél után elgázolt egy előtte haladó robogóst a Petőfi hídon. A sofőr a baleset után megállás nélkül elhajtott, a robogó roncsát talicskaként tolta maga előtt hazáig. Az ételfutárként dolgozó robogós súlyos sérülést szenvedett, a kórházból adott interjút a Totalcarnak.

Az ütközés és az esés következtében a férfinak eltört a combcsontja, azt már meg is műtötték, össze kellett csavarozni. Több helyen tört a medencéje, eltört az ágyékcsontja, a lábujján zúzódások vannak, körmei felszakadtak. Sípcsontját már az orvosok fúrták át, mert amíg nem tudták műteni, szét kellett húzni a csontokat, hogy legalább pihenni tudjon. A kezén is láthatók sérülések, és több foga is kitört.

Úgy tudom, nagyjából 120 km/h-s sebességgel üthetett el az autó. Miután földet értem, csúsztam jó pár másodpercig, mert három és fél villanyoszlopnyi távolságra találtak meg az ütközéstől" - fogalmazott a férfi. "Igazából mindenki azt mondta, aki részese volt ennek, hogy két szerencse volt. Az egyik, hogy túléltem, a másik, hogy ennyivel megúsztam. De most annyira kiszolgáltatott vagyok, hogy a párom pelenkáz, és ez így 29 évesen megalázó lelkileg."

A gázoló bement ugyan a kórházba, de csak néhány mondatot váltottak. "Mondta, hogy részeg volt, és hogy megadná az adatait kártérítés szempontjából. Mondtam, hogy azt a nővérpultnál tegye meg, és itt elköszöntünk egymástól, mert nem igazán voltam rá kíváncsi. Az ilyesmire nincs bocsánat, a felnőtt embereknek tudniuk kell gondolkodni."