Szombat déltől vasárnap délig szünetelnek a Magyar Közút online szolgáltatásai.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. informatikai karbantartást hajt végre, ezért átmenetileg nem lesznek elérhetőek a társaság online szolgáltatásai június 10-én 12 órától várhatóan másnap 12 óráig. A karbantartás ideje alatt szünetel többek között az Utinform.hu weboldalon a korlátozások, balesetek térképi megjelenítése, a kameraképek és a társaság weboldala, a Kozut.hu is. Aktuális forgalmi információkért telefonon (+36-1-336-2400) lehet keresni a társaságot.

A frissítés miatt szünetelni fog a társaság valamennyi publikus oldala, így többek között az e-ügyfélszolgálati felület is, amelyen útvonalengedélyek kérhetők.

Június 13-án éjszakától másnap reggelig újabb karbantartási munkák keretében a társaság gyorsforgalmi utak felett található változtatható jelzésképű táblái állnak le átmenetileg, nemcsak a Magyar Közút, hanem a tavaly szeptember óta a Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. kezelésében lévő autópálya-szakaszokon is. Ezalatt a táblákon nem jeleníthető meg aktuális útinformáció, csak általános tájékoztatás.