Vádat emeltek egy férfival szemben, aki előbb szándékosan nekihajtott az előtte haladónak, majd amikor számon kérték, még el is törte a másik autós állát.

Egy 50 éves férfi még 2022 februárjában, Győrben közlekedett autójával, amelyben a lánya és unokája utazott. Egy felüljárón akart a belső sávba sorolni, de egy érkező autós nem mondott le elsőbbségéről, és nem engedte be maga elé.

A férfi ezen annyira feldühödött, hogy végül a másik autós nyomába eredt, majd kétszer is szándékosan nekiment. A kamerás autó vezetője a következő piros lámpánál érte utol a férfit, majd kiszállt a kocsijából, hogy számonkérje a történtek miatt. Ekkor a vádlott kidobott egy tusfürdős flakont az ablakon, ami olyan erővel találta el a másik férfit, hogy attól eltört az álla.

A vezetői engedéllyel nem rendelkező elkövető ellen közúti veszélyeztetés és súlyos testi sértés miatt emeltek vádat. Vele szemben akár négy és fél évig terjedő szabadságvesztés is kiszabható, emellett az ügyészség azt is indítványozta, hogy tiltsák el a vezetéstől.