Az oldal megtekintéséhez JavaScript1.1 szükséges. Ajánlott böngésző: Internet Explorer5.0-.


David Coulthard
Névjegy

KO-KO
Névjegy

Kovács Ági
Névjegy
Képgaléria

Erdei Zsolt
Névjegy
Képgaléria
Klubjaink

Német labdarúgás – Bundesliga Klub

Angol labdarúgás – Premiership Klub

Forma-1 klub

Megszületett a Klicsko-bébi

Remek hét végét zárt Vitalij Klicsko, az Universum Box Promotion nehézsúlyú profi ökölvívója. Szombaton, a dortmundi gálán technikai KO-val győzött az amerikai Larry Donald ellen, majd a találkozó után Los Angelesbe repült, hogy jelen legyen lánya születésekor.

Lehet azért akarta gyorsan döntésre vinni a dolgot Vitalij Klicsko a szombati, dortmundi bokszgálán, mert tudta, felesége, Natalie bármelyik pillanatban világra hozhatja második gyermeküket. Az ukrán óriás 33. profi mérkőzésén harminckettedik sikerét aratta, miután a tizedik menetben technikai KO-val győzött az amerikai Larry Donald ellen a WBA nehézsúlyú interkontinentális címmérkőzésén.

A találkozó után Vitalij azonnal repülőre szállt, hogy minél előbb Los Angelesbe, egy Beverly Hills-i kórházba érjen, ahol Natalie vasárnap világra hozta  kislányukat. A 4000 grammal születő csöppség a Victoria nevet kapta. "Bevallom, fiút szerettem volna, de természetesen nagyon örülök, hogy lányom született. Azt hallottam, a gyerekek mindig magasabbak lesznek, mint szüleik. Már előre félek, mert én 202 centis vagyok" - viccelődött az idősebb Klicsko-fivér.

[origo]

Korábban:
Vitalij Klicsko legyőzte Donaldot
BOXUTCA étterem, kávéház - 1065 Budapest, Bajcsy Zs. út 21.
tel.:354-1444 - e-mail:foglalas@box-utca.hu


Családi mulatság

Vállalati rendezvények

A 354-1444-as telefonszámon, vagy e-mailben!Aktuális étlapunk