Az oldal megtekintéséhez JavaScript1.1 szükséges. Ajánlott böngésző: Internet Explorer5.0-.


David Coulthard
Névjegy

KO-KO
Névjegy

Kovács Ági
Névjegy
Képgaléria

Erdei Zsolt
Névjegy
Képgaléria
Klubjaink

Német labdarúgás – Bundesliga Klub

Angol labdarúgás – Premiership Klub

Forma-1 klub

Nálunk járt: Paul McCartney!
Forrás: boxutca
Péntek du. 3 óra körül váratlanul belépett Paul McCartney és két angol úriember a kocsmába. Leültek az ablak mellé és az étlapról kizárólag vegetáriánus ételeket rendeltek, mellé pedig szénsavmentes ásványvizet ill. Paul fekete teát kért.

Jókedvűen és csendben beszélgettek többek között arról, hogy milyen szép ez a város kár hogy nem láttak belőle semmit és hogy a hétvégét az ausztriai Forma1-es futamon töltik. A tea és az éttelek nagyon ízlettek Paulnak, sőt szeretett volna vásárolni a teáscsészéből annyira tetszett neki.

Forrás: boxutca
Fizetésnél bátorkodtam zavarni egy picit, bemutatkoztam, megköszöntem hogy vendégül láthattuk és megmutattam neki az éttermet. Amikor bemutatkoztam, már tudta hogy ökölvívó vagyok és megkért hogy öt ne bántsam, ígéri jól viselkedik. Amikor megnézte a világbajnoki övet és a képeket, ráismert Stewe Robinsonra és gratulált az eredményeimhez. A Forma1-es autó láttán azt mondta, hogy kár hogy ezt George nem látja mert ö volt a Beatlesben az egyetlen örült Forma1 rajongó.

Forrás: boxutca
Kérdésemre hogy hogyan találtak ránk azt mondta, hogy a testőre már volt nálunk és ő ajánlotta a helyet neki és nagyon jól érezte magát, majd megígérte, ha megint Magyarországon jár, ismét meglátogat.

Forrás: boxutca

Búcsúzásnál beirt a vendégkönyvbe, mitöbb egy jópofa fejecskét is belerajzolt, mi pedig megajándékoztuk az étterem saját borával, illetve átadtunk a teáscsészéből egy 6 darabos készletett.

Paul mindenféleképpen fizetni akart, de természetesen nem engedtük, ezért minden idők legnagyobb borravalóját adta át az őt kiszolgáló pincérnek. Persze, hogy az mennyi is volt nem árulom el.

Kovács Ko-Ko István

(boxutca)

BOXUTCA étterem, kávéház - 1065 Budapest, Bajcsy Zs. út 21.
tel.:354-1444 - e-mail:foglalas@box-utca.hu


Családi mulatság

Vállalati rendezvények

A 354-1444-as telefonszámon, vagy e-mailben!Aktuális étlapunk