Az oldal megtekintéséhez JavaScript1.1 szükséges. Ajánlott böngésző: Internet Explorer5.0-.


David Coulthard
Névjegy

KO-KO
Névjegy

Kovács Ági
Névjegy
Képgaléria

Erdei Zsolt
Névjegy
Képgaléria
Klubjaink

Német labdarúgás – Bundesliga Klub

Angol labdarúgás – Premiership Klub

Forma-1 klub

Madár július 12-én bokszolhat újra

A Népszava információi szerint még másfél hónapot kell várnia Erdei Zsoltnak ahhoz, hogy ismét profi ökölvívó-mérkőzésen léphessen ringbe. Félnehézsúlyú klasszisunk utoljára március 29-én bokszolt, akkor a tizedik menetben kiütötte a brazil Jose Hilton Santost, és megvédte a Boksz Világszervezet félnehézsúlyú interkontinentális bajnoki címét.

Lehet, hogy Erdei Zsolt két mérkőzése között három és fél hónap is eltelik, persze, ehhez az is kell, hogy létrejöjjön az a júliusi, hamburgi gála, amelyen Madár ismét ringbe szállhat. A Népszava információi szerint az Universum Box Promotion július 12-ére szervez gálát, amelynek főmérkőzését a Stipe Drews (23-0) - Kamel Amrane (23-3-1) összecsapás adná, a horvát Európa-bajnok ezen a találkozón védhetné meg először félnehézsúlyú címét.

A lap úgy tudja, Peter Hanraths klubigazgató szerint megvalósulhat a hamburgi gála, s ezen Erdei is szorítóba léphet még ismeretlen ellenfelével szemben. A WBO félnehézsúlyú interkontinentális bajnoka (aki utolsó címmérkőzésén március 29-én a tizedik menetben kiütötte a brazil Jose Hilton Santost) hét hetet töltött itthon, s szombaton utazott vissza Németországba.

[origo]

Korábban:
Erdei megvédte címét
BOXUTCA étterem, kávéház - 1065 Budapest, Bajcsy Zs. út 21.
tel.:354-1444 - e-mail:foglalas@box-utca.hu


Családi mulatság

Vállalati rendezvények

A 354-1444-as telefonszámon, vagy e-mailben!Aktuális étlapunk