Az oldal megtekintéséhez JavaScript1.1 szükséges. Ajánlott böngésző: Internet Explorer5.0-.


David Coulthard
Névjegy

KO-KO
Névjegy

Kovács Ági
Névjegy
Képgaléria

Erdei Zsolt
Névjegy
Képgaléria
Klubjaink

Német labdarúgás – Bundesliga Klub

Angol labdarúgás – Premiership Klub

Forma-1 klub

Erdei Zsolt Szegeden gálázhat szeptemberben

Lehetséges, ismét magyar környezetben lép szorítóba Erdei Zsolt, az Universum félnehézsúlyú ökölvívója. Madár tavaly októberben, a debreceni sportcsarnokban Jim Murray legyőzésével szerezte meg a WBO (Bokszvilágszervezet) félnehézsúlyú interkontinentális bajnoki címét, amelyet azóta kétszer is megvédett már. A következő alkalom (a hét végi, leverkuseni gála után) szeptember 6-án, Szegeden lehet.

A Délmagyarország információja szerint Szegeden védheti meg szeptemberben WBO interkontinentális címét Erdei Zsolt. A lap úgy tudja, hogy a gálára szeptember 6-án a szegedi sportcsarnokban kerülhet sor, annak ellenére, hogy a menedzsment korábban jelezte, elképzelhető, idén nem lesz már magyarországi szervezésű bokszfesztiválja a hamburgi istállónak.

A kiszivárgott hírek szerint mégis lesz Universum-bokszgála, ezt Dámosy Zsolt nem is cáfolta. A menedzser közölte: a tárgyalások elkezdődtek, s a jövő héten már konkrétumokkal tud szolgálni. Solymos László, a városháza kabinetfőnöke a lap érdeklődésére elmondta: noha Botka László polgármester pár nappal ezelőtt fogadta hivatalában a gála szervezőit, részletekről, konkrétumokról nem esett szó.

A derbit csak az akadályozhatja meg, ha Erdei Zsoltnak a hét végén, a 12 menetre tervezett címmeccsen nem sikerül megverni az olasz bajnok Massimiliano Saianit. Erdeiről egyébként hosszabb írást közölt az Universum hivatalos honlapja. Madár szerint már csak öt meccsre van szüksége ahhoz, hogy világbajnok legyen.

Az Universum honlapja szerint egyelőre csak az biztos, hogy az Erdeivel egy súlycsoportban lévő Thomas Ulrich szeptember 13-án, a berlini Estrel Convention Centerben bunyózik a WBC címéért.

[origo]

Korábban:
Erdei és Michalczewski is megvédte címét
BOXUTCA étterem, kávéház - 1065 Budapest, Bajcsy Zs. út 21.
tel.:354-1444 - e-mail:foglalas@box-utca.hu


Családi mulatság

Vállalati rendezvények

A 354-1444-as telefonszámon, vagy e-mailben!Aktuális étlapunk