Az oldal megtekintéséhez JavaScript1.1 szükséges. Ajánlott böngésző: Internet Explorer5.0-.


David Coulthard
Névjegy

KO-KO
Névjegy

Kovács Ági
Névjegy
Képgaléria

Erdei Zsolt
Névjegy
Képgaléria
Klubjaink

Német labdarúgás – Bundesliga Klub

Angol labdarúgás – Premiership Klub

Forma-1 klub

Kótai első, Erdei negyedik a világranglistán

A különböző bokszvilágranglisták augusztusi állásait böngészve örömmel tapasztalható, hogy az EBU (European Boxing Union) listáján a WBF profi nagyváltósúlyú magyar világbajnoka, Kótai Mihály megőrizte első helyét. Félnehézsúlyú interkontinentális bajnokunk, Erdei Zsolt a WBO-nál a negyedik, míg az EBU listáján három helyet javítva feljött az ötödik helyre.

Forrás: [origo]

Jóbarátok: Vitalij Klicsko és Madár

Erdei Zsolt egy helyet előrelépett a WBO (Bokszvilágszervezet) augusztusi világranglistáján, így már az előkelő negyedik helyet foglalja el. Az első három helyen továbbra sem történt változás az elmúlt hónapi ranglistához képest: az első helyen az Európa-bajnok Stipe Drews, a második helyen a mexikói Julio Gonzales, a harmadik helyen pedig a WBC nemzetközi bajnoka, Thomas Ulrich áll.

A harmatsúlyban Isaszegi Róbert továbbra is a 6., míg a nagypehelysúlyú Nagy János a tizenötödik maradt a rangsorban.


Fórum


Erdei Zsolt
Éljen az új világbajnok Kótai Misi

A profibox.hu információi szerint az EBU (European Boxing Union) is közzétette legfrissebb hivatalos ranglistáját, amelyen hat magyar bokszoló is megtalálható. Magyar szempontból egy jelentős változás történt, mégpedig az, hogy a félnehézsúlyú WBO interkontinentális bajnok Erdei Zsolt három helyet javítva, már az 5. a rangsorban. A WBF világbajnok Kótai Mihály - hasonlóan a múlt hónapi rangsorhoz - az első helyen tanyázik.

Erdei egyébként az ausztriai Kitzbühelben edzőtáborozik, itt készül Vlagyimir Klicsko az augusztus 30-i müncheni összecsapására, Erdei Zsolt pedig a szeptember 6-i, szegedi mérkőzésére.

[origo]

Korábban:
Erdei a spanyol Pérezszel bokszol Szegeden
Erdei technikai KO-val verte Saianit
BOXUTCA étterem, kávéház - 1065 Budapest, Bajcsy Zs. út 21.
tel.:354-1444 - e-mail:foglalas@box-utca.hu


Családi mulatság

Vállalati rendezvények

A 354-1444-as telefonszámon, vagy e-mailben!Aktuális étlapunk