Az oldal megtekintéséhez JavaScript1.1 szükséges. Ajánlott böngésző: Internet Explorer5.0-.


David Coulthard
Névjegy

KO-KO
Névjegy

Kovács Ági
Névjegy
Képgaléria

Erdei Zsolt
Névjegy
Képgaléria
Klubjaink

Német labdarúgás – Bundesliga Klub

Angol labdarúgás – Premiership Klub

Forma-1 klub

Sanders-Brewster októberben

Nagyszabású gálát szervez október 18-án Hamburgban az Universum Box Promotion. Az egyik főmérkőzést a nehézsúlyú WBO-bajnok Corrie Sanders vívja Lamon Brewsterrel, és - nemhivatalos információk szerint Reggie Johnson ellen - ringbe lép a veretlen Dariusz Michalczewski is.

Johnson méltó ellenfél lehet a Tigris számára, mert bár már 37 éves, többek között a WBA középsúlyú és az IBF félnehézsúlyú bajnoki címét is birtokolta egykor. Bunyózott Roy Jonesszal, Antonio Tarverrel és James Toneyval, kiütnie viszont még senkinek sem sikerült. Mérlege 47 győzelem (24 KO), 7 vereség és 1 döntetlen. Michalczewski eredménysora makulátlan, eddig mind a 48 mérkőzését megnyerte, s ha ez megint sikerülne neki, beállítaná a legendás nehézsúlyú bajnok, Rocky Marciano rekordját. 

Vagyimir Klicsko legyőzője, Corrie Sanders egyelőre mégsem csap össze Roy Jonesszal, aki elvesztette az érdeklődését a mérkőzés iránt, miután kiderült: a WBO azonnal megfosztaná világbajnoki címétől Sanderst, ha nem állna ki kötelező kihívója, Lamon Brewster ellen. A dél-afrikainak így maradt az eredeti, szintén amerikai ellenfél, ám várhatóan vele sem lesz könnyű dolga. Sanders eddig 41-szer lépett kötelek közé a hivatásosok táborában, 39-szer nyert, 29-szer kiütéssel, kihívója 31 mérkőzéséből 29-szer győzött, és 26-szor ütötte ki ellenfelét.

[origo]

Korábban:
Michalczewski bokszvilágcsúcsra tör
Roy Jones Jr. Sanders ellen bokszol
Szegedre jönnek a Klicsko fivérek
Madár már Szegeden kesztyűzik
Vlagyimir Klicsko 97 másodperc alatt győzött
BOXUTCA étterem, kávéház - 1065 Budapest, Bajcsy Zs. út 21.
tel.:354-1444 - e-mail:foglalas@box-utca.hu


Családi mulatság

Vállalati rendezvények

A 354-1444-as telefonszámon, vagy e-mailben!Aktuális étlapunk