Az oldal megtekintéséhez JavaScript1.1 szükséges. Ajánlott böngésző: Internet Explorer5.0-.


David Coulthard
Névjegy

KO-KO
Névjegy

Kovács Ági
Névjegy
Képgaléria

Erdei Zsolt
Névjegy
Képgaléria
Klubjaink

Német labdarúgás – Bundesliga Klub

Angol labdarúgás – Premiership Klub

Forma-1 klub

Erdei Zsolt: Ha kiütnek, akkor is folytatom
"Az olimpia miatt még mindig nagy űr tátong bennem" << 2/4. oldal >>

Forrás: [origo]
- Ki most a súlycsoportodban a legjobb rajtad és Dariuszon kívül? (Superlight)
-
Antonio Tarver - ő most két világszervezet világbajnoka, és természetesen sok olyan bokszoló is van, akinek bár a neve nem mond sokat, de kiugró teljesítményre képes. Például Glencofee Johnson, klubtársam, Stipe Drews, és természetesen Roy Jones jr. (ő most nehézsúlyban van, de elképzelhető, hogy visszatér majd).

- Mi lesz, ha egyszer kiütnek? Folytatnád? (ildee)
- Ez benne van a pakliban, és már volt is rá példa, igaz, amatőr koromban, 1993-ban az Eb-n. Természetesen folytatnám - ezt mostani fejjel gondolom, de valószínűleg nem adnám fel.

- Ki lesz a következő ellenfeled? Milyen egy edzésed? (WriCkout)
- Ellenfelem kilétét még nem ismerem. Az edzésen a következő szisztéma szerint dolgozunk: van egy alapozó időszak, amikor főleg a futáson, a medicinlabdás gyakorlatokon és az erősítésen van a hangsúly, majd a mérkőzést megelőző négy héttel elkezdjük a kesztyűs felkészülést, és innentől már főleg a technikai képzés kap nagyobb hangsúlyt. Természetesen a futás - még mint kiegészítő sportág - itt is alapját képezi az edzésprogramnak. Az utolsó héten már nincs kesztyűzés, akkor főleg játékos jellegű gyakorlatok vannak, valamint gyorsaságfejlesztés.

- Van kiszemelt ellenfeled, mint Kokónak Hamed volt? (Scout_20)
- Egyelőre nincs. Ez valójában attól is függ, hogy melyik szervezetnél próbálnak leginkább menedzselni. Most a WBO-nál állok a legelőkelőbb helyen, de amennyiben Dariusz nem vonul vissza a jövő évben, akkor más szervezeteknél próbálnak majd előrelendíteni. Antonio Tarver a legnagyobb célpont lehet per pillanat, valamint Roy Jones, amennyiben ismét a félnehézsúlyt választaná.

- Gratulálok az eredményedhez, de nincs hiányérzeted az olimpiai serleg miatt? Mi történt akkor veled és miért nem vártad meg a négy évet Athénig? A pénz miatt, a kudarc miatt, vagy csak belefásultál az amatőr bokszba? (ikork)
- Az olimpia miatt még mindig nagy űr tátong bennem, azonban ha megvártam volna a négy évet, akkor már nem lett volna esélyem a profik között világbajnoki cím megszerzésére. A pénz nem motivált, inkább csak új szerepben akartam magam kipróbálni. Most magyarázkodhatnék, hogy mi történt az olimpián, de azt hiszem, ennek nem sok értelme lenne. Akkor, abban a pillanatban vereséget szenvedtem, és pont. :)


Ajánlat


Erdei megvédte címét a szegedi gálán
Erdei Zsolt már bárki ellen kiállna
Kótai első, Erdei 4. a világranglistán
Fórum


Erdei Zsolt
Linktár


Erdei Zsolt a Katalógusban

- Milyen a kapcsolatod Dariusszal, mi lesz, ha vele kell szembeszállnod? Amúgy érdekes lehetne egy Klicsko-Klicsko összecsapás, de gondolom, ez elképzelhetetlen. (ikork)
- Dariusszal súrlódásmentes a kapcsolatom. Valószínűleg soha nem kerülünk egymással szembe a szorítóban, Klicsko-Klicsko összecsapás teljességgel lehetetlen.

- Hogy érzed, meg tudnád verni Antoniót, Johnsont vagy Royt? (Superlight)
Természetesen, különben nem csinálnám, amit csinálok. Mindenkinek az a vágya, hogy ő legyen a súlycsoportjának a legjobbja, hidd el, nekem is.

<<előző oldal 2/4 következő oldal>>

1. "Abban sem voltam biztos, hogy én nyertem"

2. "Az olimpia miatt még mindig nagy űr tátong bennem"

3. "Papp László és Muhammad Ali a példaképem"

4. "Még négy év bennem van"


BOXUTCA étterem, kávéház - 1065 Budapest, Bajcsy Zs. út 21.
tel.:354-1444 - e-mail:foglalas@box-utca.hu


Családi mulatság

Vállalati rendezvények

A 354-1444-as telefonszámon, vagy e-mailben!Aktuális étlapunk