Az oldal megtekintéséhez JavaScript1.1 szükséges. Ajánlott böngésző: Internet Explorer5.0-.


David Coulthard
Névjegy

KO-KO
Névjegy

Kovács Ági
Névjegy
Képgaléria

Erdei Zsolt
Névjegy
Képgaléria
Klubjaink

Német labdarúgás – Bundesliga Klub

Angol labdarúgás – Premiership Klub

Forma-1 klub

Erdei Zsolt: Ha kiütnek, akkor is folytatom
"Papp László és Muhammad Ali a példaképem" << 3/4. oldal >>

Forrás: [origo]
- Mi a véleményed a mai magyar bokszolókról? Nem bántott, amikor Kokót jobban sztárolták, pedig most már úgy tűnik, te jobb vagy a profi bokszban, mint ő volt? Milyen a viszonyod vele? (ikork)
- Sajnos, elég kevés magyar profi bokszoló van, de elmondhatjuk, hogy őket kemény fából faragták. Én nem tartom magam jobbnak Kokónál, és nem is tarthatom, hiszen ő mindent elért, amit bokszoló az életben elérhet, és ezért nagyon tisztelem őt. A viszonyunk baráti.

- A profi boksz miben változtatott meg? (Scout_20)
- Én nem vettem észre, hogy bármiben is megváltoztam volna, de az életem fenekestül felfordult. Időm nagy részét külföldön kell töltenem, és azért ez egy kicsit megvisel. Honvágyam van, és a családom is nagyon hiányzik.

- Miért van az, hogy a Kokó profi karrierjéig a magyarok nemigen foglalkoztak a profi boksszal? Pedig sok tehetséges magyar küzdött már akkor is... (ikork)
- Kokó olimpiai bajnokként került profik táborába, és bár valóban sok tehetséges profi bokszoló volt Magyarországon, ilyen szinten senki nem tudott bunyózni. Itt azért képbe lépett a televízió, a közvetítéseik által jobban megismerkedhettek az emberek a bunyóval, és a közvetítés Kokónak és az ő nevének volt köszönhető.

- Régi bokszolók közül ki volt a példaképed? (kirilenko)
- Papp László volt a példaképem, valamint Muhammad Ali.

- Saját magadat hányadiknak tartod a világon? (Scout_20)
- Mostani adottságaim alapján a legjobb húszba nyugodt szívvel besorolhatom magamat.

- Szeva Madár! Mivel foglalkozol majd, ha befejezed fényes karriered? (kirilenko)
- Biztos elképzelésem még nincsen, bár már gondolatok kialakultak a fejemben. Ez természetesen attól is függ, hogyan sikerül profi karrieremet befejezni.

Forrás: [origo]
- Mi a véleményed a Klicsko-Lewis oda-visszavágóról? Mi lesz ennek a csatának a vége? Megverhető Lewis? Szerinted jogos volt a bíró döntése? (cool)
- Mindenki megverhető. A mérkőzésem előtt beszélgettem az edzőmmel erről, és ő esélyesnek tartja Klicskót Lewis ellen. Az én véleményem az, hogy ez nagyon nehéz szülés lenne, és Klicsko csak egy szerencsés ütéssel nyerhet, de ki tudja? A bokszban vannak csodák. Lewist technikailag képzettebb bokszolónak tartom, azonban nem szabad Klicsko ütőerejét lebecsülni. Egyébként Klicskót én is leléptettem volna.

- Szerinted nehézsúlyban most ki a legjobb? (Scout_20)
- Lewis egyelőre a nehézsúlyúak között a legjobb, azonban nem szabad elfeledkezni Roy Jonesról sem, akit - bár nem a legerősebb, de - technikailag a legképzettebb, legvirtuózabb bokszolónak tartok.

<<előző oldal 3/4 következő oldal>>

1. "Abban sem voltam biztos, hogy én nyertem"

2. "Az olimpia miatt még mindig nagy űr tátong bennem"

3. "Papp László és Muhammad Ali a példaképem"

4. "Még négy év bennem van"


BOXUTCA étterem, kávéház - 1065 Budapest, Bajcsy Zs. út 21.
tel.:354-1444 - e-mail:foglalas@box-utca.hu


Családi mulatság

Vállalati rendezvények

A 354-1444-as telefonszámon, vagy e-mailben!Aktuális étlapunk