Az oldal megtekintéséhez JavaScript1.1 szükséges. Ajánlott böngésző: Internet Explorer5.0-.


David Coulthard
Névjegy

KO-KO
Névjegy

Kovács Ági
Névjegy
Képgaléria

Erdei Zsolt
Névjegy
Képgaléria
Klubjaink

Német labdarúgás – Bundesliga Klub

Angol labdarúgás – Premiership Klub

Forma-1 klub

Erdei Zsolt: Ha kiütnek, akkor is folytatom
"Még négy év bennem van" << 4/4. oldal

Forrás: [origo]

Képgaléria Erdei Zsoltról

- Honnan ered a Madár becenév? (esti_sterbi)
- Tízéves koromban a KSI-vel Mátraházán edzőtáboroztunk. Egyágyas szobában voltunk elszállásolva, s nyár lévén az ablakom mindig bukóra állítva nyitva volt. Rendszeresen tiszteletüket tették a madarak a szobámban, volt, hogy egyszerre két füstifecske is berepült, rendesen "megtisztelve" a tapétát, valamint az ágyamat, és a különös az a történetben, hogy a madarak a többi szobába nem voltak hajlandók berepülni. Kb. három-négy alkalommal fordult ez elő, miután azt a becenevet kaptam, hogy madarász, az idő folyamán ez az "ász" lekopott.

- Ha jól tudom, Kokó hívta fel az Universum figyelmét rád. Van olyan, akit szívesen ajánlanál az Universumnak a fiatalabb magyar bokszolók közül? (Scout_20)
- Van egy-két nagyon tehetséges amatőr ökölvívó, akiket szívesen ajánlanék az Universum figyelmébe, de ők még nagyon fiatalok. Ha jól tudom, az Universum mindenképpen szeretne még magyar bunyósokat a táborába, és erre már bizonyos előkészületeket is megtettek. De erről egyelőre nem beszélhetek, hamarosan valószínűleg nyilvánosságra kerül.

- Hogy viseled a sorozatos dobhártya-sérüléseket? Nem okoz nehézséget a mindennapjaid során? (Peter22_Bp)
- Honnan tudod, hogy most is be van szakadva? Szerencsére nem okoz nehézséget, a hallásom tökéletes, bár, mondjuk, kellemetlenségekkel jár.

- A menetek alatt gondolsz bármire is, vagy az egy más állapot? Mi van akkor, ha valami baj ér, és nem tudod elterelni a figyelmedet a boksszal? Menetek közben miről beszéltek?(ikork)
- Ha bármi baj ér, azt azért a munkámban ki tudom kapcsolni, azt azonban nem állítom, hogy tudat alatt nincs rám hatással. A szünetekben mindig a mérkőzésre, valamint a következő menetre koncentrálok. Az edző ilyenkor technikai és taktikai utasításokkal lát el, másról nem esik szó, valamint, ha olyan nehéz helyzetbe kerülök, akkor még a lelket is tartja bennem.

- Hogy állsz a német nyelvvel? Mi a véleményed Nagy Jánosról? (Scout_20)
- Köszönöm, a nyelvvel jól haladok, de természetesen bőven van még mit elsajátítani. Nagy Jani a barátom, gyakran járunk együtt horgászni, szeretem őt, egy nagyon szerény fiú, és a szorítóban mindig tudja saját magát hozni.

- Ha itthon vagy, hová jársz horgászni, és mit szeretsz a legjobban fogni? (hakapepsi)
- A csuka a kedvencem, amit mindenhol és a legkülönfélébb módszerekkel próbálok horogra csalni. A nyugodt, természet alkotta helyeket kedvelem, ami tényleg kikapcsolódást jelent. Szeretek a Tiszára, a Körösre, holtágakra járni, és kedvencem a tatai Derítő-tó és a dunakeszi kavicsbánya.

- A családod mit szól az eredményeidhez? A barátaidat hogyan választod ki? Hogy lehet kiszűrni, hogy valaki azért akar veled jóban lenni, mert te vagy a Madár, vagy azért, mert Zsolti jó fej? (ikork)
- A családom nagyon izgul értem, ők nem foglalkoznak az eredményeimmel, illetve de, ők azzal foglalkoznak, ami nekem a legjobb, és természetesen nagyon féltenek. A barátokat nem egyik pillanatról a másikra szerzi az ember, hanem ez egy hosszú kapcsolat eredménye lehet, kiszűrni pedig megérzés alapján lehet. :)

- Mi a véleményed Kótai Mihályról? (akire_gondolsz)
- Szerénység, hihetetlen szorgalom, állóképesség. Ugyanúgy, mint Nagy Janit, őt is a barátomnak tekintem, mert egy nagyon jó fiú.

- Mennyi erőt érzel magadban? Hány éves korodig akarsz bokszolni? (Scout_20)
- Mostani fejjel úgy gondolom, hogy még négy év van bennem, de kérdés, hogyan alakul a sorsom, ez lehet több is, kevesebb is. Harmincnégy éves koromnál azonban nem szeretném tovább csinálni.

- Női szemmel nézve (tehát nem túl hozzáértőn) is nagyon tetszett a meccsed, a férjem ott szurkolt neked Szegeden. Nagyon ügyes voltál. Továbbra is sok sikert kívánok neked. (szerena28)
- Nagyon drága vagy, köszönöm szépen! Örülök, ha a laikusoktól is ilyen bírálatot kapok. :)

[origo]

<<előző oldal 4/4

1. "Abban sem voltam biztos, hogy én nyertem"

2. "Az olimpia miatt még mindig nagy űr tátong bennem"

3. "Papp László és Muhammad Ali a példaképem"

4. "Még négy év bennem van"


Korábban:
Baumgartner álmodott már kockás zászlóval
Benedek Tibor: A klóros víztől göndör a hajam
Dávid Kornél: Nem ártana pár plusz centi
BOXUTCA étterem, kávéház - 1065 Budapest, Bajcsy Zs. út 21.
tel.:354-1444 - e-mail:foglalas@box-utca.hu


Családi mulatság

Vállalati rendezvények

A 354-1444-as telefonszámon, vagy e-mailben!Aktuális étlapunk