Az oldal megtekintéséhez JavaScript1.1 szükséges. Ajánlott böngésző: Internet Explorer5.0-.


David Coulthard
Névjegy

KO-KO
Névjegy

Kovács Ági
Névjegy
Képgaléria

Erdei Zsolt
Névjegy
Képgaléria
Klubjaink

Német labdarúgás – Bundesliga Klub

Angol labdarúgás – Premiership Klub

Forma-1 klub

Decemberre összejöhet a Lewis-Klicsko bokszmeccs

Klaus-Peter Kohl, az Universum promótere nem adta fel a reményt, hogy idén létrejöhet a Lennox Lewis-Vitalij Klicsko mérkőzés visszavágója. A szakember a ZDF-nek nyilatkozva elmondta, az elmúlt másfél hónapban ismét megkezdődtek a tárgyalások a két fél között, s lehet, hogy december hatodikán ismét ringbe szállnak a felek.

Pletykák tömkelege látott már napvilágot június 21-e óta, vajon mikor lép kötelek közé ismét a jelenkor profi nehézsúlyú ökölvívásának két markáns alakja, a címvédő brit Lennox Lewis és az ukrán Vitalij Klicsko. Június 21-én ugyanis megmérkőzött egymással a két titán, s Lewis vitatható döntéssel nyert, pontosabban Klicskót sérülés miatt leléptették.


Ajánlat


Csúszik Kótai októberi címvédése
Frank Brunót elmegyógyintézetbe szállították
Michalczewski az 50. mérkőzés után visszavonul
Byrd megvédte nehézsúlyú címét

"Az elmúlt hat hétben ismét felvettük a kapcsolatot Lewis menedzsmentjével, s egyelőre még csak lehetőség, de elképzelhető, december hatodikán létrejön a várva várt visszavágó" - nyilatkozta Klaus-Peter Kohl, az Universum promótere.

"Legkésőbb októberben eldől, kivel mérkőzik meg Vitalij" - mondta sejtelmesen a hamburgi istálló sajtófőnöke, Christof Rybarczyk. Sok ellenféllel persze nem lehet számolni, hiszen Lewis mellett még David Tua és Hasim Rahman jöhetne szóba.

Ám a két bunyós már megállapodott, hogy december 13-án Atlantic Cityben a Bokszvilágszövetség (WBA) megüresedett nehézsúlyú világbajnoki címéért esnek egymásnak. A trón akkor vált gazdátlanná, amikor Roy Jones Jr. úgy döntött, hogy inkább a Nemzetközi Bokszföderáció (IBF) és a Bokszvilágtanács (WBC) félnehézsúlyú övéért küzd meg november 8-án Antonio Tarverrel.

Klicskó ellenfeleként szóba került még Kirk Johnson, az a kanadai bunyós, aki júniusban Lewis ellen meccselt volna, ám izomsérülése miatt visszalépett a csatától. Az összecsapás helyszíne viszont mindenképpen az Egyesült Államok lesz, a németek szerint ugyanis Vitalij népszerűsége a Lewistól elszenvedett vereség ellenére megnőtt a tengerentúl.

[origo]

Korábban:
Klicsko decemberben vághat vissza Lewisnak
Lewis fél évre harcképtelenné tette Klicskót
Lewis győzött, de leszerepelt
Lewis nehezebb Klicskónál
A Viasat3 adja a Lewis-Klicsko meccset
Lewis áldozatot hoz a Klicsko-meccsért
Vitalij Klicsko bokszol Lewisszal
BOXUTCA étterem, kávéház - 1065 Budapest, Bajcsy Zs. út 21.
tel.:354-1444 - e-mail:foglalas@box-utca.hu


Családi mulatság

Vállalati rendezvények

A 354-1444-as telefonszámon, vagy e-mailben!Aktuális étlapunk