Az oldal megtekintéséhez JavaScript1.1 szükséges. Ajánlott böngésző: Internet Explorer5.0-.


David Coulthard
Névjegy

KO-KO
Névjegy

Kovács Ági
Névjegy
Képgaléria

Erdei Zsolt
Névjegy
Képgaléria
Klubjaink

Német labdarúgás – Bundesliga Klub

Angol labdarúgás – Premiership Klub

Forma-1 klub

2003-ban nem lesz Lewis-Klicsko visszavágó

Idén már biztosan nem kerül sor a brit Lennox Lewis és az ukrán Vitalij Klicsko profi nehézsúlyú bokszvilágbajnoki címmérkőzésének visszavágójára. Ezt Xavier James, a közvetítési jogokkal rendelkező HBO televíziós csatorna alelnöke jelentette ki.

"Nagyon reméljük, hogy létrejön a mindenki által várt nagy csata, de az biztos, hogy december 31-ig ez nem történik meg" - nyilatkozott James. "Lewis ugyanis jelenleg Jamaicán nyaral, és nem is edz."

Így az idősebbik Klicsko fivér valószínűleg december 6-án, az amerikai Kirk Johnson ellen lép ringbe. "Azt szeretnénk, ha Johnson lenne az ukrán klasszis ellenfele, de a szerződést még nem írtuk alá - nyilatkozott az HBO alelnöke, aki szerint ennek az összecsapásnak a New York-i Madison Square Garden adhatna otthont.


Ajánlat


tippelj.hu

Linktár


Lennox Lewis-linkek

A 31 éves Johnson (34 győzelem, 1 vereség, 1, döntetlen) eredetileg június 21-én Los Angelesben Lewisszal öklözött volna a Boksz Világtanács (WBC) világbajnoki címéért, de megsérült. Helyére Vitalij Klicsko (32 győzelem, 2 vereség) ugrott be, aki emlékezetes mérkőzésen alulmaradt a brit sztárral szemben, miután csúnyán felrepedt a szemöldöke, majd az arca is, s a súlyosodó sérülések miatt a hatodik menetben leléptették.

Egyes szakemberek szerint hiba volt leléptetni a pontozóknál jobban álló s a meccset addig irányító Klicskót, mások viszont úgy vélik, a további súlyosabb következményeket kerülte el a bágyadtan kezdő, majd egyre jobban feljövő világbajnokkal szemben az ukrán öklöző, amikor idő előtt véget vetettek mérkőzésüknek.

(MTI)

Korábban:
Decemberre összejöhet a Lewis-Klicsko bokszmeccs
BOXUTCA étterem, kávéház - 1065 Budapest, Bajcsy Zs. út 21.
tel.:354-1444 - e-mail:foglalas@box-utca.hu


Családi mulatság

Vállalati rendezvények

A 354-1444-as telefonszámon, vagy e-mailben!Aktuális étlapunk