Az oldal megtekintéséhez JavaScript1.1 szükséges. Ajánlott böngésző: Internet Explorer5.0-.


David Coulthard
Névjegy

KO-KO
Névjegy

Kovács Ági
Névjegy
Képgaléria

Erdei Zsolt
Névjegy
Képgaléria
Klubjaink

Német labdarúgás – Bundesliga Klub

Angol labdarúgás – Premiership Klub

Forma-1 klub

Michalczewski nem érte utol Rockyt

Dariusz Michalczewski elvesztette profi bokszpályafutása 49. mérkőzését a hamburgi gálán, így nem sikerült beállítania a legendás Rocky Marciano világcsúcsát, aki karrierje során pontosan ennyiszer nem talált legyőzőre és 1956-ban veretlenül vonult vissza. Manchesterben két magyar volt érdekelt: Matolcsi József a WBF váltósúlyú címéért kikapott az angol James Hare ellen, míg Kótai Mihály nagyváltósúlyban az első menetben technikai KO-val verte az osztrák Josef Brayert.

Megcibálták a Tigris bajszát 1/3. oldal >>

Michalczewski a mexikói Julio Cesar Gonzalestől kapott ki megosztott pontozással, 12 menetben a Bokszvilágszervezet (WBO) félnehézsúlyú bajnoki címéért folytatott mérkőzésen. A hamburgi gálán nem vívott igazán látványos csatát a két bokszoló, Michalczewski folyamatosan ment előre, bár a szemöldöke a 2. menetben felszakadt.

A 27 éves Gonzalest - akit eddig mindössze Roy Jones, a Bokszvilágszövetség (WBA) jelenlegi nehézsúlyú címvédője tudott legyőzni, de kiütni még ő sem - két pontozó is 116-112 arányban látta jobbnak. A harmadik pontozó 115-113 arányban Michalczewskit hozta ki győztesnek, de ez kevésnek bizonyult a címvédéshez.

A mérkőzést közel 15 ezren szurkolták végig, köztük Balzsay Károly, az Universum Box Promotion - Michalczewski és Erdei Zsolt klubjának - új szerzeménye.

A 26. címvédő meccsén vereséggel túljutó Michalczewski már korábban bejelentette, hogy veretlenül, 50 győztes összecsapás után szeretne visszavonulni, de ez már nem sikerülhet neki.


1/3 következő oldal>>

1. Megcibálták a Tigris bajszát

2. Matolcsi kikapott, Kótai nyert

3. John Ruiz újra világbajnok szeretne lenni


Korábban:
Bokszhétvége Kótaival, Matolcsival, Tigrissel
BOXUTCA étterem, kávéház - 1065 Budapest, Bajcsy Zs. út 21.
tel.:354-1444 - e-mail:foglalas@box-utca.hu


Családi mulatság

Vállalati rendezvények

A 354-1444-as telefonszámon, vagy e-mailben!Aktuális étlapunk