Az oldal megtekintéséhez JavaScript1.1 szükséges. Ajánlott böngésző: Internet Explorer5.0-.


David Coulthard
Névjegy

KO-KO
Névjegy

Kovács Ági
Névjegy
Képgaléria

Erdei Zsolt
Névjegy
Képgaléria
Klubjaink

Német labdarúgás – Bundesliga Klub

Angol labdarúgás – Premiership Klub

Forma-1 klubKedves Látogatónk,

Szeretettel köszöntöm honlapunkon. Menüpontjaink segítségével megismerhetik éttermünk felépítését, étel-, ital- kínálatunkat. Meghívást tolmácsolunk Önöknek különböző rendezvényeinkre, illetve klubjainkba.
Honlapunk azonban nem kizárólag a vendéglátásról szól. Kedvenceink címszó alatt a hozzánk, illetve az aPLUS Sport-hoz kötődő sportolókat mutatjuk be, illetve főoldalunkon a hozzájuk, illetve sportágukhoz kapcsolódó érdekesebb híreket olvashatják.

Az oldal böngészéséhez a mihamarabbi személyes találkozó reményében kívánok jó szórakozást.

Kovács Ko-Ko István
Vitalij Klicsko lokálban népszerűsítette meccsét

New York oroszok lakta városnegyedében, egy népszerű éjszakai lokálban tartott sajtótájékoztatót és nyílt edzést Vitalij Klicsko, aki december 6-án a Madison Square Gardenben lép kötelek közé Kirk Johnson ellen a WBC nehézsúlyú bokszmeccsén.

Michalczewski nem érte utol Rockyt

Dariusz Michalczewski elvesztette profi bokszpályafutása 49. mérkőzését a hamburgi gálán, így nem sikerült beállítania a legendás Rocky Marciano világcsúcsát, aki karrierje során pontosan ennyiszer nem talált legyőzőre és 1956-ban veretlenül vonult vissza.

2003-ban nem lesz Lewis-Klicsko visszavágó

Idén már biztosan nem kerül sor a brit Lennox Lewis és az ukrán Vitalij Klicsko profi nehézsúlyú bokszvilágbajnoki címmérkőzésének visszavágójára. Ezt Xavier James, a közvetítési jogokkal rendelkező HBO televíziós csatorna alelnöke jelentette ki.

Erdei Zsolt: Ha kiütnek, akkor is folytatom

Erdei Zsolt múlt szombaton, Szegeden megvédte a WBO interkontinentális bajnoki címét, két napra rá pedig ellátogatott az [origo] Társalgójába, ahol kissé összegyűrt arccal bevallotta: a mérkőzés vége után még abban sem volt biztos, hogy ő nyert. A magyar profi ökölvívó viszont leszögezte: ha netán úgy járna, mint Kokó, és kiütnék, ő akkor is folytatná a pályafutását. Azt is elmesélte, hogy miért hívják Madárnak, valamint elárulta, hogy az Universum több tehetséges magyar öklözőt kinézett magának

Klicsko-KO másfél percben

Mindössze 97 másodpercre volt szüksége Vlagyimir Klicskónak, hogy kiütéses győzelmet arasson az argentin Fabio Eduardo Moli ellen a müncheni ökölvívó-gála nehézsúlyú összecsapásán. A 11 500 néző ezt követően kifütyülte az élete első nem dél-amerikai találkozóján kötelek közé lépő vesztest.

Sanders-Brewster októberben

Nagyszabású gálát szervez október 18-án Hamburgban az Universum Box Promotion. Az egyik főmérkőzést a nehézsúlyú WBO-bajnok Corrie Sanders vívja Lamon Brewsterrel, és - nemhivatalos információk szerint Reggie Johnson ellen - ringbe lép a veretlen Dariusz Michalczewski is.

Kovács Ági: Szó sincs a visszavonulásomról

Kovács Ágnes, az olimpiai, világ- és Európa-bajnok mellúszónő tudatja minden iránta érdeklődővel, hogy folytatja versenyzői pályafutását, és mindent megtesz azért, hogy a 2004-es athéni ötkarikás játékokon helyt álljon. Ez volt a lényegi üzenete annak a találkozónak, amelyet vasárnapi visszaútja előtt csütörtökön tartott újságírókkal a Bp. Spartacus Amerikában, közelebbről az Arizona Állami Egyetemen tanuló és versenyző klasszisa.

Nálunk járt Paul McCartney

Fantasztikus meglepetéssel szolgált a szerencse és a sors, mind a Box utca munkatársainak mind a vendégeinek. Nálunk járt Paul McCartney a legendás Beatles zseniális basszusgitárosa és egy kellemes vacsorát költött el fekete teával. Megismerkedhetett az étteremmel és nem mellékesen gratulált Ko-Ko-nak és az eredményeinek.

Sztárbuli a Boxutcában
BOXUTCA étterem, kávéház - 1065 Budapest, Bajcsy Zs. út 21.
tel.:354-1444 - e-mail:foglalas@box-utca.hu


Családi mulatság

Vállalati rendezvények

A 354-1444-as telefonszámon, vagy e-mailben!Aktuális étlapunk