Az oldal megtekintéséhez JavaScript1.1 szükséges. Ajánlott böngésző: Internet Explorer5.0-.


David Coulthard
Névjegy

KO-KO
Névjegy

Kovács Ági
Névjegy
Képgaléria

Erdei Zsolt
Névjegy
Képgaléria
Klubjaink

Német labdarúgás – Bundesliga Klub

Angol labdarúgás – Premiership Klub

Forma-1 klub


Kedves Látogatónk,

Engedje meg, hogy az alábbi oldalon bemutassam Önnek éttermünket.
Felépítését illetően a Box utcát három egymástól elkülönülő rész jellemzi, és teszi ezáltal funkciójában is változatossá. A helyiség szíve a 70 fő befogadására alkalmas elegáns éttermi rész. Lazább, könnyedebb étkezésekre, akár napi ebéd menünket fogyasztva, valamint reggelizésekre és főleg nap közbeni hangulatos kávézásokra a söröző rész áll egyidejűleg 60 fő rendelkezésére. A kettő közti átmenetet képzi az étterem talán legkülönösebb része, a 40 személyes business-, illetőleg szivar körterem és a hozzá tartozó koktélbár. Kellemes időben pedig teraszunkról élvezhetik a város vibrálásának és az étterem nyugalmának izgalmas ötvözetét.

Funkcionalitását illetően pedig a Box utcával, amellett, hogy földön járó áraink majd mindenki számára elérhetővé tesznek egy látogatást éttermünkben, mi az igényes üzletemberek magas elvárásainak is meg szeretnénk felelni. Vendégeink a legmodernebb klíma-, és elszívó-technikával felszerelt éttermünkben fogyaszthatják el üzleti ebédjüket, vacsorájukat. Külön figyelmet fordítottunk egy minden kívánalmat tökéletesen kielégítő technikai háttér kialakítására, melynek segítségével akár 100 fős sajtótájékoztatókra, termék-, vagy cég-bemutatókra állunk rendelkezésükre. (Számítógépes háttér, Videó, DVD, koncertminőségű hangosítás, hordozható mikrofonok, bérelt vonalú Internet elérés, mindez 16 televízión és egy óriás kivetítőn bemutatva.)

Végül, de nem utolsó sorban sport rendezvényeinkre szeretném felhívni a figyelmüket. A Box utcában a világ összes jelentős sporteseményét élő közvetítésben követheti nyomon. És ami különösen érdekessé teszi a szurkolást, az a tény, hogy a népszerűbb eseményekre, mint például angol-, vagy német labdarúgás, amerikai sportok, profi boksz, forma 1, klubokat szervezünk. Ezeken az estéken több tucatnyi hasonló érdeklődésű vendégünk együtt izgulja végig a közvetítést és szurkol egy nagyon kultúrált környezetben kedvenc csapatának.

Remélem a széles választéknak köszönhetően Öntől is úgy búcsúzhatom, hogy:

Viszontlátásra a Box utcában...

Kovács Ko-Ko István

BOXUTCA étterem, kávéház - 1065 Budapest, Bajcsy Zs. út 21.
tel.:354-1444 - e-mail:foglalas@box-utca.hu


Családi mulatság

Vállalati rendezvények

A 354-1444-as telefonszámon, vagy e-mailben!Aktuális étlapunk