Miből lesz a Keira Knightley

Vágólapra másolva!
Hollywoodban a brit akcentus szexi. Persze nem árt ha párosul hozzá Kate Winslet sokoldalúsága, Emma Thompson intelligenciája, Judi Dench előkelősége és Keira Knightley külseje. Knightleynak épp mostanság sikerült elfogadtatnia a filmvilággal, hogy színésznőként is számíthatnak rá, nem csak csinos díszletként, sikertörténete nyomán pedig máris a következő brit csodát keresik a szereposztók. Jelölt persze akad bőven, összeállításunkban áttekintjük a szigetország tíz legizgalmasabb fiatal tehetségét az új Bond-lánytól Harry Potter csajáig.
Vágólapra másolva!

Gemma Arterton

Forrás: [origo]

A 22 éves Gemma listánk két másik hölgyéhez hasonlóan a St. Trinian's című lányiskolás komédiában nyújtott szereplésével lett kelendő portéka. Olyannyira, hogy a következő Bond-filmben (Quantum of Solace) már Fields ügynökként domborít majd a 007-es mellett. Addig még láthatjuk Guy Ritchie újabb próbálkozásában (RocknRolla), ami remélhetőleg nézhetőbbre sikeredik majd az előző kettőnél. A brit színésznők kötelező, Hamlet-kaliberű szerepét is kipipálta: a Lost in Austen című tévésorozatban ő játszotta a Büszkeség és balítélet Elizabeth Bennet-jét, ami legutóbb Keira Knightleynak hozott szerencsét.

+ + +

Mischa Barton

Forrás: [origo]

A tízéves kora óta színészkedő Mischát nem kell bemutatni A narancsvidék című tévésorozat rajongói számára, csak idő kérdése volt, hogy mikor követi Rachel Bilsont és Adam Brodyt egy tisztességes mozikarrier felé. Sikeresen maga mögött hagyva a Paris Hilton-kaliberű Los Angeles-i partyarcokat, Mischa visszatért szülőhazájába és a már emlegetett St.Trinian's-nak ő lett az egyik húzóneve. Innen nincs megállás, következő projektjei közül a legizgalmasabbnak a klasszikus csodaország-mese új, angliai feldolgozása (Malice in Sunderland) és a tATu-rajongó lányok ámokfutása (You and I - Finding tATu) tűnik.