Változás a honlap működésében

2007. január 25., csütörtök, 22:43|Utolsó módosítás: 2007. január 26., péntek, 13:09
A cikk betűmérete: kisebb nagyobb


Kedves új és visszatérő Olvasóink!

Mint az élet sok területén, a Daganatok.hu weboldal létezésében is változásokat hozott az idő múlása. A portál 2003-as elindítása a két alapító, az [origo] és a Biromedicina közös alkotása, vállalkozása volt, amelynek keretében engem kértek fel a megtisztelő szerkesztői munkára. Az alapítást követően aztán többen bekapcsolódtak - itt Fekete Katalin és Dr. Hoffmann Artúr nevét szeretném kiemelni -, akik munkájukkal, egyéb lehetőségeikkel támogatták a portál épülését, tartalmi gazdagodását. A több mint félmillió látogatás és több mint 3 millió oldalletöltés, illetve a közel 3 ezer olvasói levél alapján reméljük, hogy hozzájárultunk a betegek és érdeklődők információigényének kielégítéséhez.

Az alapítás óta sok minden történt, változtak a körülmények, formálódtak az elképzelések. Mostanra megérett az az elhatározás, hogy az [origo], mint a hazai online média egyik meghatározó szereplője és a Biromedicina, a hazai onkológiai tápszergyártás egyik meghatározó vállalata egymástól függetlenül folytassák a daganatos betegek számára történő információszolgáltatást.

A http://www.daganatok.hu/ címen a Biromedicina gondozásában továbbra is elérhető lesz a Daganatok.hu weboldal megszokott tartalma, illetve annak egy folyamatosan bővülő, korszerűsödő változata. A Daganatok.hu programhoz a közelmúltban csatlakozott az Országos Onkológiai Intézet, mely hathatós közreműködésével ugyancsak a betegségben érintettek minél jobb tájékoztatását kívánja elősegíteni. Az elmúlt hetekben a Biromedicina mint alapító már egyedül végezte az olvasói levelek megválaszolását, és a jövőben is folytatja ezt a tevékenységet.

A Daganatok.hu honlap szerkesztésében személy szerint a továbbiakban nem veszek részt, de az onkológiai betegtájékoztatással kollégáimmal továbbra is foglalkozom az [origo] Egészség rovatában, amit ezúton szeretnék minden kedves látogató figyelmébe ajánlani.

A több mint három év alatt közel 3 ezer olvasói levélre válaszoltak a felkért szakértők. Az orvos válaszol szolgáltatás elérhető marad a jövőben a http://www.daganatok.hu/ címen.

Végezetül az alapítók nevében is szeretném megköszönni az olvasóknak és a kérdező betegeknek, hozzátartozóknak, a szakembereknek azt a kitüntető figyelmet, amivel a Daganatok.hu tartalomszolgáltató portált az elmúlt évek során körülvették. Bár a két alapító útjai most különválnak, mindkettejük célja a betegek, olvasók további pontos, naprakész tájékoztatása.

Tisztelettel:

Simon Tamás szerkesztő, 2003-2006

Budapest, 2007. január 25.

[origo]Küldje tovább ismerősének!