Google Street View nyereményjátékunk nyertesei

Vágólapra másolva!
Gazdára talált a Google-lávalámpa, valamint a keresőcég logóját viseló pólók és frizbik, plusz a Cobra 11 játékprogramok, melyeket azon olvasóink között sorsoltunk ki, akik beküldték nekünk a Street View szolgáltatás utcanézeti felvételeit készítő kamerás Astrákat Budapesten.
Vágólapra másolva!

Mint arról korábban hírt adtunk, május 5-én kezdték el fotózni Budapest utcáit a Google Maps Street View-hoz utcaképeket készítő autók. A tetejükön 360 fokos panorámaképek rögzítésére alkalmas kamerát cipelő járművek útvonalát a társaság nem közölte, csupán annyit, hogy a belvárosból kifelé haladva készítik majd a felvételeket.Vállalkozó kedvű olvasóinkat arra kértük, ha látják, fotózzák le nekünk a sötét színű Opel Astrát, amelyre a cég logóját is felmatricázták.

Leggyorsabb beküldőnk G. Szabolcs olvasónk volt, jutalma egy, a Google által felajánlott, a keresőcég logójával ellátott lávalámpa, illetve a Cobra 11: Nitro című PC-s játék a Seven M cégtől, melyben autókat kell üldözni. A második legfürgébb olvasónk F. Norbert olvasónk volt, őt a játék mellett egy Google pólóval jutalmazzuk. A harmadik helyezés díja - egy Cobra 11 játék és egy Google-frizbi - K. Ferenc olvasónknak jár.

G. Szabolcs olvasónk képe


G. Szabolcs olvasónk volt a leggyorsabb, a többiek képeit itt nézheti meg

Egy-egy Google-pólóval jutalmazzuk a többi beküldőnket: G. Ágnest, J. Mátét, O. Zsoltot, B. Sándort és U. Attilát. Mindenkinek köszönjük a közreműködést és a képeket, nyerteseinket e-mailben is értesítettük, nyereményeiket postán juttatjuk el számukra.