Topligák
Angol, spanyol, olasz és német csúcsfoci, sőt.
Ez kell nekem!Háttérképek


Még több...

Hírlevél


kér lemond


Dmitrij Szennyikov (Oroszország)
2004. január 20., kedd, 8:18|Utolsó módosítás: 2004. február 9., hétfő, 7:28

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Ők ott vannak, minden bizonnyal ott lesznek, s dönthetnek, sztárokká válhatnak az Európa-bajnokságon. Végeláthatatlan sorozatunk mai embere Dmitrij Szennyikov, az oroszok balhátvédje.


Forrás: EPA
Forrás: EPA
Ajánlat
Az Euro2004 játékosai
Oroszország
Orosz blog

Dmitrij Szennyikov (Oroszország)
Poszt: balhátvéd
Klub: Lokomotiv Moszkva
Születési idő: 1976. július 24., Szentpétervár
Testsúly, magasság: 180 cm/ 82kg
Válogatottság: 11 mérkőzés

Az egykori Leningrád legismertebb klubjában, a Zenitben nevelkedett, de itt nem került be a felnőtt csapatba. Szerepelt a város másik egyesületében, a Lokomotiv Szankt-Petyerszburgban, majd a CSZKA Moszkva szerződtette, amelynek színeiben 1998-ban mutatkozott be az orosz élvonalban.

A következő évet a Sinnyik Jaroszlavlban töltötte, és itt sem játszott valami sokat, de ez elég volt a Lokomotiv Moszkva vezetőinek, hogy szerződtessék. 2000 nyarán került a fővárosi Vasutasokhoz, és rögtön alapember lett.

Teljesítményének köszönhetően két hónappal a 2002-es vébé előtt bemutatkozhatott a válogatottban, és ott volt az ázsiai világbajnokságon is. Ugyanebben az évben bajnokságot nyert a Lokomotivval, és a BL-ben is bemutatkozhatott.

A védelem bármelyik pontján képes jó teljesítményre, de elsősorban balhátvédként vetik be. Fő erőssége a gyorsasága, és ütemérzéke, amelynek köszönhetően remekül alkalmazza a becsúszó szereléseket.

(FOCIVILÁG)Küldje tovább ismerősének!

Véget ért az EbGóóóóól


Rugby
Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum

Az [origo] kiadója a T-Online Magyarország Rt. © Minden jog fenntartva Adatvédelem