Topligák
Angol, spanyol, olasz és német csúcsfoci, sőt.
Ez kell nekem!Háttérképek


Még több...

Hírlevél


kér lemond


Nem randizhatnak a franciák
2004. június 11., péntek, 8:42|Utolsó módosítás: 2004. június 11., péntek, 8:51

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Nehéz napok várnak a címvédő francia labdarúgó-válogatottra az Eb első szakaszában: Jacques Santini szövetségi kapitány ugyanis úgy döntött, hogy Zinedine Zidane és társai először csak a csoportmérkőzések után találkozhatnak feleségükkel, illetve barátnőjükkel.SMS-játék

Tippeljen a foci-Eb történéseire, és nyerje a Borsodi sört kartonszám!


Nyerjen 100 doboz sört!

Ajánlat
Eb-blogok
Henry és Torres az olaszokat isteníti
Franciaország - favorit
Anglia - esélyes
Fórum
Hajrá franciák!

Az angoloknál kevésbé szigorúak az erre vonatkozó szabályok, egy szigetországi bulvárújság úgy tudja: az elmúlt hónapokban éppen állítólagos magánéleti kilengéseivel címlapokra került David Beckham és kollégái már a vasárnapi, franciák elleni rangadó után randizhatnak kedvesükkel.

Az Eb helyszínén óriási népszerűségnek örvend a házigazda portugál zászló, amely az újságárusoknál, a bevásárlóközpontokban és a szuvenírboltokban egyformán vezeti a különböző árucikkek toplistáját. Az Expresso című, hétvégén megjelenő lap ennek megfelelően olyan kiadvánnyal kedveskedik olvasóinak, amelynek a közepén egy kihajtogatható portugál lobogó ékeskedik. 

Közben a helyi rendőrség őrizetbe vett egy neppert, aki az eredeti ár többszöröséért, 250 euróért kínált egy belépőt az Eb egyik mérkőzésére, emellett további 40 jegy lapult a táskájában. A lefülelt üzér akár három évi börtönbüntetést is kaphat.

(MTI)Küldje tovább ismerősének!

Véget ért az EbGóóóóól


Rugby
Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum

Az [origo] kiadója a T-Online Magyarország Rt. © Minden jog fenntartva Adatvédelem